🏆 8K Gold Stalker Panel ✔️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birdirbir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Merhaba önerim olacak.

Dosyaları paylaşmanın yanı sıra acaba github veya başka bir sitede dosya içeriğini yansıtıp link paylaşımı yapsan evsane olur neden istiyorum en azından senin müdahalen sürekli güncel olacağı için link sürekli güncel kalır sadece sifre ve isim değişikliği yaparsın gereksiz Kanal linkleri silinir. Bence düşün üstad. TV box için ilaç gibi olur. Github hesabım var ama dosya bilgilerini ben sürekli elde etmem gerekli buda sende olduğu için yapsam mı bilemedim.

Merhaba önerim olacak.

Dosyaları paylaşmanın yanı sıra acaba github veya başka bir sitede dosya içeriğini yansıtıp link paylaşımı yapsan evsane olur neden istiyorum en azından senin müdahalen sürekli güncel olacağı için link sürekli güncel kalır sadece sifre ve isim değişikliği yaparsın gereksiz Kanal linkleri silinir. Bence düşün üstad. TV box için ilaç gibi olur. Github hesabım var ama dosya bilgilerini ben sürekli elde etmem gerekli buda sende olduğu için yapsam mı bilemedim.

Benim m3u dosyaları kullanabilirsiniz izin verdim kafana göre ayar yaparsınız

ilk mesaja 18-02-2026 itibariyle 11 den 20 ye kadar dosyalar ilave edildi.

Ekli dosyayı görüntüle 19601

🇹🇷 🔶 Ambience Panel Kanal içerik sayısı : 1274 adettir. 🇹🇷 🔶

18-02-2026 itibariyle 11 den 20 ye kadar dosyalar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz.
İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler Olsun...

Lütfen komple m3u adresini verin. Tek adresi gireyim hepsini izlemeye teşekkür ederim.

Android tv de naasıl izlicez

Selam
Emegine saglik
Saygı ve sevgiler

Geri