🏆 8K Gold Stalker Panel ✔️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birdirbir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Emeginize yureginize saglik cok tesekkurler yayinlar cok guzel

‼️ İlk önce Uyarıları Okuyunuz ⁉️

🏆 8k Gold Türkiye STB Legal kanal içerik sayısı 👉 464 adettir.

26-07-2026 🏆 🇹🇷 4️⃣ / 8️⃣ 🇰 ᵁᴴᴰ 8k Gold Legal Stbemu Alıntısı Türkiye Panelleri ilave edildi. 🇹🇷

‼️ Uyarı ⁉️ 🇹🇷 4️⃣ / 8️⃣ 🇰 ᵁᴴᴰ Alıntı olan Stalker Stbemu Panel m3u dosyaları son kullanım tarihine kadar geçerlidir.
Son kullanım tarihleri dosya ismidir.Ara sıra panel dosyaları birkaç gün kendini korumaya alırlar.
Aktif olan dosyaları kullanalım. Hepsinin aynı anda aktif olma imkanı yoktur.
Dosyalar pasif olursa Modem kapa/aç yapınız. Hala pasif ise diğer aktif dosyaları kullanalım.
Donma Kasma olayları kendi sisteminiz ile ilgilidir. Bu tür sorunları yaşayanlar diğer xtream panellerini kullanabilir...
Ekteki M3U dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece url/mac farklıdır.

‼️ Dikkat ⚠️ Sistemdeki Donma Kasma olayları Çözümü 📌
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Not 📝 🇹🇷 4️⃣ / 8️⃣ 🇰 ᵁᴴᴰ Alıntı olan Stalker Stbemu Panel m3u dosyalar hazırlandıkça ilk mesaja eklenip;

İndirme sayısı 250 yi aşan dosyalar silinecektir.
Mevcut dosyanızı son kullanma tarihine yada Pasif olana kadar kullanalım.
Yeni dosyayı tekrar indirmenize gerek yoktur.

📺 Herkes için iyi seyirler ve kullanımlar olsun..
Mor kanalları göremedim yokmu?

ilk mesaj; yeni dosyalar eklendi. iyi seyirler

bir kaç kişi sormuş ama cevap veren olmamış bu m3u dosyasını mı box televizo da izleyebilir miyiz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

bir kaç kişi sormuş ama cevap veren olmamış bu m3u dosyasını mı box televizo da izleyebilir miyiz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Evet izleyebilirsiniz
M3U listesi eklerken "dosya ekle" seçeneğini kullanacaksınız, indirdiğiniz dosyayı seçip kaydedeceksiniz

Evet izleyebilirsiniz
M3U listesi eklerken "dosya ekle" seçeneğini kullanacaksınız, indirdiğiniz dosyayı seçip kaydedeceksiniz
cevabınız için teşekkür ederim dosyayı indirdim usb ye yükledim sonra da mi boxa taktım usb yi indirmeye calıştım dediğini yere kadar geldim ama m3u dosyası görünüyor

cevabınız için teşekkür ederim dosyayı indirdim usb ye yükledim sonra da mi boxa taktım usb yi indirmeye calıştım dediğini yere kadar geldim ama m3u dosyası görünüyor
Miboxta " dosya yöneticisi " (file manager) uygulaması var mı? Varsa orada görürsünüz,yoksa marketten indirin ( x-plore ,fx manager vb)

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
İndirme yaparken sonunda html çıkıyor onun için ssip tv ye ekleyemiyorum
Yardımcı olurmusunuz rica etsem

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
İndirme yaparken sonunda html çıkıyor onun için ssip tv ye ekleyemiyorum
Yardımcı olurmusunuz rica etsem
Dosyaismi.txt şeklinde iniyorsa okeydir. Eğer hala HTML görünüyorsa elle dosyaismi.m3u olarak düzelt indirmeye bas

Ekli dosyalar

Merhaba bu listeleri m3u şeklinde paylaşabilir misiniz

Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Eline emegie sağlık.

Teşekkür ederim eline emeğine sağlık

Teşekkürler. Yayınlar yağ gibi akıyor, donma kasma yok.

Merhaba kolay gelsin hiçbir dosya bende açmadı usta iptv prova yükledim

Geri