58 Adet Stb İPTV Listesi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250106-202555.jpg
    Screenshot_20250106-202555.jpg
    186.4 KB · Görüntüleme: 79
aynı şeyi ben soruyorum nasıl kullanıyoruz

Eyvallah
Benim İnnova 4 linux indiremem telefonda naapiyim, ha dersenki telefonda m3u goruntule cihaža yaz olurmu sizce

Programı indirdim. Portal satırına ne yazmak gerekiyor.

Aktif olan mac adresi hangisi. Bir kac tane denedim. Bloklu

Paylaşım için teşekkür ederim ben nasılsa izleyemiyorum cep telefonu kullanmıyorum bilgisayardan da emülatör kuramıyorum benim PC çeşit emülatörü indiriyo kurmuyo size teşekkür etmek gerek verilen emek var...
Merhaba bunları windowsta izlemeniz için 2 adet program bırakıyorum size.
2 sizde mac girerek yayınları açıyor.umarım işinize yarar.
paylaşılan mac ler vpn isteyebilmekte bunu da göz önunde bulundurun.

şifre sorarsa 12345

Stb kurabilsek söyle dosyaları da kullanırdık ama adım adım anlatan izah ede eden olmadı resimler vs paylaşıldı ama işe yaramadı..

Stbemu uygulamasını telefona, bilgisayar emulatörüne ya da cihaza indirip kurun.

Tavsiyem öncelikle telefona ya da bilgisayara kurup kullanımını kolaylamak. Kontrolleri televizyonda biraz zor olabilir en başta çünkü mouse kullanmıyorsanız veya kumandanızda renk tuşları ve kontrol tuşları yoksa android box ile pek kontrol edilebilecek gibi değil.

Telefona kurduğunuz varsayarak tarif etmeye çalışayım;

Öncelikle uygulama dili İngilizce ama bilmiyorsanız eğer gözünüzü korkutmasın çünkü basit anlamda diğer ayarları ellemeden sadece bir iki yeri değiştirip kullanabilirsiniz.

İlk açılışta karşınıza bir uyarı ekranı gelir. Configure Application adında. Onu tıklayıp açılan yerden Profiles yazan menüye girin.

Mevcut Profilin üzerine tıklayıp onu da değiştirebilirsiniz ya da new profile diyerek yeni bir profil oluşturursunuz (Her bir liste için ayrı isim verip kaydetmek gibi her bir deneyeceğiniz ve çalışıyorsa uygulamada tutacağınız zaman bu şekilde yeni profil oluşturup eklersiniz. Çünkü mac adresi ve sunucu girmek için eğer çalışan bir profiliniz varsa onu silmek ya da değiştirmek zorunda kalırsınız her seferinde).

Oluşturduğunuz ya da mevcut profile girerek iki yerde değişiklik yaparak elinizdeki portal adresi ve mac adresinin çalışıp çalışmadığını anlayacaksınız.

Bunlar:

Portal adresini girmek için Portal settings menüsüne girip en üstteki URL alanına tıklayıp bulduğunuz URL adresini yazın ...com/c gibi olan adresi yani.

Mac adresini girmek için de bir önceki menüye dönüp STB configuration menüsüne girin. Zaten mac adresi yazma alanını göreceksiniz. Oraya da bulduğunuz portala ait Mac adresini ya da çoklu mac adresleri verildiyse onlardan birini yazın. Aynı adres için fazlaca mac adresi varsa her birini denemek zorunda kalabilirsiniz çalışanı bulmak için.
Bunun için her denemede yeni profile gerek yok. O portalın ekli olduğu profildeki mac adresini değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Portal adresi ve mac yazdıktan sonra ana ekrana dönün.

Eğer mevcut profili düzenlediyseniz;
Sol üstteki hamburger menüsüne tıklayıp açılan pencereden reload data'ya tıklayın bilgileri güncellesin. Eğer portal hatası vermezse ve açılırsa ya blocked uyarısı verir ya da kanal listesini açar normalde.

Eğer yeni profil oluşturduysanız bu sefer sağ üstteki menüye girip Profil'e tıklayıp mevcut profiller arasından kullanmak istediğinizi seçin ve o profil ve verileri yüklensin.

Birden fazla profil oluşturduğunuzda sağ üstteki menüye girip profiller arasında geçişi oradan yaparsınız.

Ekleyip portal ve mac adresi girdiğiniz profili düzenlemek veya ayarlarını kontrol etmek için sağ üstteki menüden Settings'e girip profil menüsünden düzenleme yapabilirsiniz ekli profiller listesinden.

Aktif profili silemezsiniz ama başka bir profili seçip onunla başlattıktan sonra diğerleri pasif olacağı için o zaman silebilirsiniz profile menüsü altından.

Bu arada stbemu dışında tivimate gibi uygulamalarla da bunu yapabilirsiniz sanırım. O da android box için daha uyumlu kumanda desteğinden dolayı ama menüsü Türkçe olduğu için onun oynatma listesi ekle derken m3u dışında bu şekilde portal ve mac ekleyerek oynatma listesi ekleme seçeneği var gördüğüm kadarıyla.

Yani İngilizce ve karmaşık olduğu için stbemu yerine ilk olarak tivimate ile deneyebilirsiniz kullanamayı.

Yukarıda anlattıklarımdan daha basit gelebilir onunla kullanmak. Tam bilmiyorum ama oynatma listesi eklerken sizi yönlendirerek ekletiyor olması lazım. Yani portal adresini yaz ilerle Mac adresini yaz ilerle vb şeklinde.

Umarım az da olsa kafanızda canlandırıp kolaylığını kavramışsınızdır.

İşin zor kısmı kullanmak değil çalışan portal ve mac bulmak. Onları da sağolsun arkadaşlar paylaşıyor ara ara. Genelde blocked olsa da ;))

Ek Bilgi: Şimdi Tivimate kurup sizin için denedim. Premium kurmadığım için çokça kısıtlamalar var ama basitçe resimlerle göstereyim:

İlk giriş ekranı şu şekilde ve oradan takipçi portalı seçiyorsunuz.

Screenshot 2025 01 11 07 00 34 94 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6f
Daha sonra açılan ekranda sunucu ve mac adreslerini yazıyorsunuz sadece. Ben bu konuda @Adnan K. 'nin verdiklerinden birini denedim ve tek seferde çalıştı. Görselde göreceğiniz portal adresi ve Mac adresini kullanabilirsiniz yani.

Screenshot 2025 01 11 07 03 54 87 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6f

Bunu yapıp ileri deyince hatalı yazmadıysanız veya engelleme olmadıysa önce işleniyor yazısı sonra da işlendi yazısı ile birlikte kaç kanalın eklendiğini görürsünüz.

Screenshot 2025 01 11 07 04 02 24 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6fScreenshot 2025 01 11 07 04 22 53 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6f

Bitti dediğiniz anda kanal listesi yüklenir ve bu şekilde görünür:

Screenshot 2025 01 11 07 07 54 17 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6f

Telefondan deniyorsanız izlemek istediğiniz kanalın adına iki kere dokunur sağında çıkacak play simgesine basarsınız ve kanal oynamaya başlar.

Screenshot 2025 01 11 07 07 44 39 e4a7629f8b54b65896372810f9ae9b6f

Bu kanalın altındaki menü normalde görünmez. Oynayan kanalın altında aşağı doğru bir ok işareti simgesi olur tek tıklamayla açılmıyor basılı tutmanız lazım dokunurken o zaman açılır.

Yani telefonda kontrol ederken tek tık işe yaramıyor ve basılı tutmak gerekiyor simgelere ya da yazılara tıklama emri vermek için.

Kanal listesinde herhangi bir kanalın üzerine basılı tutarsanız sağda arama yapmak için vs menü açılır.

Premium sürüm değilse arama sonucu bulduğu kanalları açamayabiliyorsunuz. Ben de öyle uyarı verdi çünkü.

Özetle karmaşık stbemu yerine tivimate ile deneyebilirsiniz bu stb kodlarını. Türkçe olarak üstelik.

Yalnız premium unlocked bulursanız o şekilde kullanın. Yoksa sinir edebilir.

Uygulamayı kullanırken de söylüyor televizyona özel yapıldı kumanda ile kontrolü daha kolaydır diye. Yani android box ile bu bahsettiklerimi daha rahat yaparsınız sanırım.

Son düzenleme:
Kaç derecede yıkanacak abi bu, bir de sıkma devri kaç olmalı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri