- Konular
- 184
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Emeğinize Sağlık.TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İptv uygulamaları var, forumda aratın. Birini indirip içime bu linkleri ekleyeceksinizAdnan bey benim kaç gündür anlamadığım birşey var bu User name ve birşeyler yazıyor onları nasıl gireceğim neresine ve hangi uygulama da anlamadım bunu yardımcı olabilir misiniz
iyi güzel de bu liste de türkçe yok muEmeğinize Sağlık.Teşekkürler
Adnan bey play storeda bunları girebileceğim önerebileceğiniz var mı uygulamalar tavsiyenizİptv uygulamaları var, forumda aratın. Birini indirip içime bu linkleri ekleyeceksiniz
Şuraya baktınız mı, Öneri - IPTVSevenler M3uHocam liste halinde m3u kısa url atar mısın
Liste karışık tüm içeriklere bakma şansım olmadı. Yksa bi rdahaki sefere diyelim veya diğer paylaşımları öneririmiyi güzel de bu liste de türkçe yok mu
TelevizoAdnan bey play storeda bunları girebileceğim önerebileceğiniz var mı uygulamalar tavsiyeniz
Vpn ile açılma şansı varAdnan Bey merhaba ilk linkte mor paket tr kanalları açılmıyor televizo ile denedim vpn gerekli midir
TeşekkürlerTelevizo
Adnan bey benim kaç gündür anlamadığım birşey var bu User name ve birşeyler yazıyor onları nasıl gireceğim neresine ve hangi uygulama da anlamadım bunu yardımcı olabilir misiniz
Tinyurl diye Google üzerinden aratıp sonu . com ile biten siteye giderseniz üyelik vs gerektirmeden istediğiniz m3u listesinin istediğiniz kısaltılmış halini kullanabilirsiniz. Üye olursanız ücretli kullanmadıkça pek bir faydası olmadığı için üye olmadan her seferinde istediğiniz URL adresini kısaltabiliyorsunuz.Hocam liste halinde m3u kısa url atar mısın