37 Adet İptv M3U Listesi

Adnan bey benim kaç gündür anlamadığım birşey var bu User name ve birşeyler yazıyor onları nasıl gireceğim neresine ve hangi uygulama da anlamadım bunu yardımcı olabilir misiniz
İptv uygulamaları var, forumda aratın. Birini indirip içime bu linkleri ekleyeceksiniz

Adnan Bey merhaba ilk linkte mor paket tr kanalları açılmıyor televizo ile denedim vpn gerekli midir

@Adnan K. 'nin soru-cevap kısmına yardım ve destek için;

Adnan bey benim kaç gündür anlamadığım birşey var bu User name ve birşeyler yazıyor onları nasıl gireceğim neresine ve hangi uygulama da anlamadım bunu yardımcı olabilir misiniz

Bahsettiğiniz şey karşınıza çıkan neredeyse her URL adresinde olan şey. Açıklamak gerekirse

kttp://adnan.k:8080/get.php?username=Adnan.K&password=CsGoDusmani&type=m3u_plus

Bu kısımlar sizin username, password ve server istediği zaman kullanacağınız kısımlar. Bir diğer deyişle Xtream kullanıcısı olarak ekleme yönteminiz. Burada kalın yazılan yerler sırasıyla server, username ve password alanlarına yazılacaklar.

Bu şekilde tek parça halinde m3u ekle diyerek sadece bağlantı adresini kullanarak da listeyi açabilirsiniz ya da gösterdiğim kısımları ayrı ayrı kullanarak Xtream şeklinde de ekleyebilirsiniz.

Fark var mı derseniz evet var. Oynatıcıya ve oynatıcıya eklenme şekline göre kullanımınız değişir. M3u olarak eklerseniz sadece kanallar ve kategorileri görürsünüz ama Xtream şeklinde kullanıcı girişli eklerseniz ekli listenin kullanım arayüzü biraz değişir ve filmler gibi ayrıca sekmeler görünür.

Hocam liste halinde m3u kısa url atar mısın
Tinyurl diye Google üzerinden aratıp sonu . com ile biten siteye giderseniz üyelik vs gerektirmeden istediğiniz m3u listesinin istediğiniz kısaltılmış halini kullanabilirsiniz. Üye olursanız ücretli kullanmadıkça pek bir faydası olmadığı için üye olmadan her seferinde istediğiniz URL adresini kısaltabiliyorsunuz.
Muhtemelen cookie ve IP hatırlaması yaptığı için de oluşturup adresini unuttuğunuz kısaltmaları siteye tekrar girdiğinizde menüden my urls kısmına girip görebilirsiniz üye olmadan bile.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri