24 saat geri sarmalı tv uygulaması var mı?

Aynen bende arıyorum Gölge hariç Gölge işin iyice suyunu çıkardı 2 güne bir güncelleme ve çok kasıyor donuyor ulusal kanallar bile duraklıyor. İnternetle alakalı demesin kimse diğer uygulamalar neden duraksamıyor donmuyor

Forumda bir çok uygulama var onları denediniz mi ? Bu glg neymiş böyle bende hiç donma, duraksama olmuyor ilginç.

Forumda paylasilan uygulmalar var ilk once bir arastirsaniz konu bos yere acilmis konu

Gölge bu konuda mükemmel.
Görüntü kalitesi, akıcılığı, bol alternatif kanala sahip olması eşsiz.

Aynen bende arıyorum Gölge hariç Gölge işin iyice suyunu çıkardı 2 güne bir güncelleme ve çok kasıyor donuyor ulusal kanallar bile duraklıyor. İnternetle alakalı demesin kimse diğer uygulamalar neden duraksamıyor donmuyor
Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım.
Güncelleme konusuda bence güzel. Her zaman gelişiyor düzenleniyor ve başkaları tarafından mod lanmasına sahibi tarafından tedbir alınıyor.

saklama ürünü sal 87 ye:D
Uzun zamandır kullanmıyorum bu yüzden modlamıyorum her güncellemede yeniden modlamam gerekiyor sıktı açıkçası olurda lazım olursa zaten modlayıp kendim kullanıyorum

Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım.
Güncelleme konusuda bence güzel. Her zaman gelişiyor düzenleniyor ve başkaları tarafından mod lanmasına sahibi tarafından tedbir alınıyor.
Aynen hocam size katılıyorum bedava harika bir hizmet veriyor . hergün güncelleme gelsin reklam olsun bu kaliteye çok normal.

Bu forumda malum g tv yasak kardesim gidin baska yerde yapin reklaminizi

Aynen hocam size katılıyorum bedava harika bir hizmet veriyor . hergün güncelleme gelsin reklam olsun bu kaliteye çok normal.
bir uygulamaya eher gün güncelleme geliyor da sizin açınızdan neler değişiyor mesela merak ettim hani bizde kullandık bayana kadar 20 mb guncelleme açıyoruz içerisi aynı tamam diyoruz 2 gun sonra yine içeri hep aynı mesela cloudstream de olan veya ne biliyim ötekilerde olmuyan ne var 24 saat desen o da var bazılarında yayınlar desen hepsi aynı yerin yayınları harika diye bişe yok havuz belli içerikler belli yayın belli her gün güncelledikçe zaten indirerek hizmet ediyosun yani ücretsiz de olmuyor :)

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Neden modlama ihtiyacı duyuyorsunuz ki?

Neden yasak? Bilmiyorum da.
Reklamları kaldırmak için modluyorum. Yasak olmasının sebebi de glg yapımcısı forum sahibinden ricada bulundu uygulamayı modlu modsuz paylaşım olmaması için o yüzden yasak ne modlu ne modsuz paylaşım yapılmıyor.

Geri