24 saat geri sarmalı tv uygulaması var mı?

Güncel olmayan şey eskidir. Ben isterim her şey devamlı güncellensin. Ama bunu anlatamazsın anlamıyorlar da.
⭐⭐⭐⭐⭐️ tek ve gerçek 😊💪🏻
tek gerçek her gün güncelleme olmaz olan güncelleme de ne değişiyor mesela atıyorum yeni panel mi geliyor ? 1 yeni dizi bölümünü ekliyorsa zaten onu güncellemeden ekliyebilir eski dediğin güncellemeyen de herşeyi zaten geldikçe ekliyor amele gibi uğraştırmıyor milleti güncelleme dediğin hani player değişir bişe değişir o da 3 gün de bir olmaz içerik eklenmesi güncelleme değildir hepsi ekliyor hiç birini de güncellemiyoruz

bir uygulamaya eher gün güncelleme geliyor da sizin açınızdan neler değişiyor mesela merak ettim hani bizde kullandık bayana kadar 20 mb guncelleme açıyoruz içerisi aynı tamam diyoruz 2 gun sonra yine içeri hep aynı mesela cloudstream de olan veya ne biliyim ötekilerde olmuyan ne var 24 saat desen o da var bazılarında yayınlar desen hepsi aynı yerin yayınları harika diye bişe yok havuz belli içerikler belli yayın belli her gün güncelledikçe zaten indirerek hizmet ediyosun yani ücretsiz de olmuyor :)
Ben size katılmıyorum bana göre ücretsiz ücretli çok uygulamadan daha başarılı bence. Tabiki tercih meselesii saygı duyarım herkese.

Ben size katılmıyorum bana göre ücretsiz ücretli çok uygulamadan daha başarılı bence. Tabiki tercih meselesii saygı duyarım herkese.
uygulama kötü demedim aslında kullandık bitti gitti uygulama için de kasılmaz ya bulunmaz hint kumaşı vermiyor yok şifre yok mail 2 3 gün de 1 güncelleme ücretli uygulama kullanmak da saçmalık özellikle burda olan biri bu tarz bişeye para veriyorsa yani sevap diye veriyodur havuz belli para filan vermeyin apk ve benzeri şeylere bence 4 8 16k donmasız gecikmesiz hepsi hikaye bence ha bişeye para verilicekse bu bence orj bein sp olur

uygulama kötü demedim aslında kullandık bitti gitti uygulama için de kasılmaz ya bulunmaz hint kumaşı vermiyor yok şifre yok mail 2 3 gün de 1 güncelleme ücretli uygulama kullanmak da saçmalık özellikle burda olan biri bu tarz bişeye para veriyorsa yani sevap diye veriyodur havuz belli para filan vermeyin apk ve benzeri şeylere bence 4 8 16k donmasız gecikmesiz hepsi hikaye bence ha bişeye para verilicekse bu bence orj bein sp olur
Saygı duyarım hocam ama uygulama her yönüyle harkia bence onu yapanın eline yüreğine sağlık.

Saygı duyarım hocam ama uygulama her yönüyle harkia bence onu yapanın eline yüreğine sağlık.
hocam yani ben şunu sevmiyorum aslında tamam 1 uygulama yapıyosun da bu kapris nedir ya bu artislik nedir lafım sadece o uygulama için değil bazı insanlar yok gitti al işte uygulama kalmıycak kalmazsa kalmasın ya ne bu korkunuz havuz belli yayın belli web tarayıcından aç ekranı büyüt izle hiç bişe kalmadı hani her alan dizi olur mac olur zor bişe değil ya yapan uygulamayı yapsın da kullanıcıya da aynı şekilde saygısı olsun bide ordan burdan toplayıp para ile satan filanlar apk ya filan para vermek bana göre saçmalık orj bişe alırsın o ayrı tabi bu benim fikrim afra tafra ölümüne apk savunması filan saçma geliyor yok gitti hiç kimse kalmıycak filan ne bu korkunuz ya kaç paralık telefon alıyolar bide virüs var mı panikleri 40 50 60 bin telefon verip onu yüklüyosun ve panik yaşıyosun inanılmaz geliyor bana aç kardeşim web tarayıcını izle geç virüsmüş apk mış guncelleme miş sal gitsin havuz bellli yayınlar belli

Geri