Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Haklısınız özür dilerim. Hyrox yok ki linkler boş amaBir konu açmadan önce forumdan arasanız da öyle açsanız ya!
Ekli dosyayı görüntüle 4877
Aşağıdaki linkten ilgili sorunuza cevaplar bulabilirsiniz. (Tavsiyem hyrox)
https://forum.sinetech.tr/konu/24-saat-geri-alma-ozelligi-olan-uygulama.1107/
saklama ürünü sal 87 yeForumda bir çok uygulama var onları denediniz mi ? Bu glg neymiş böyle bende hiç donma, duraksama olmuyor ilginç.
var ama yazmamvarsa yazarsanız sevinirim
Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım.Aynen bende arıyorum Gölge hariç Gölge işin iyice suyunu çıkardı 2 güne bir güncelleme ve çok kasıyor donuyor ulusal kanallar bile duraklıyor. İnternetle alakalı demesin kimse diğer uygulamalar neden duraksamıyor donmuyor
Uzun zamandır kullanmıyorum bu yüzden modlamıyorum her güncellemede yeniden modlamam gerekiyor sıktı açıkçası olurda lazım olursa zaten modlayıp kendim kullanıyorumsaklama ürünü sal 87 ye![]()
Aynen hocam size katılıyorum bedava harika bir hizmet veriyor . hergün güncelleme gelsin reklam olsun bu kaliteye çok normal.Ben yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum yaşadığınız sorunları hiç yaşamadım.
Güncelleme konusuda bence güzel. Her zaman gelişiyor düzenleniyor ve başkaları tarafından mod lanmasına sahibi tarafından tedbir alınıyor.
lazım olursa sal bir ara ne halde merak ettimUzun zamandır kullanmıyorum bu yüzden modlamıyorum her güncellemede yeniden modlamam gerekiyor sıktı açıkçası olurda lazım olursa zaten modlayıp kendim kullanıyorum
bir uygulamaya eher gün güncelleme geliyor da sizin açınızdan neler değişiyor mesela merak ettim hani bizde kullandık bayana kadar 20 mb guncelleme açıyoruz içerisi aynı tamam diyoruz 2 gun sonra yine içeri hep aynı mesela cloudstream de olan veya ne biliyim ötekilerde olmuyan ne var 24 saat desen o da var bazılarında yayınlar desen hepsi aynı yerin yayınları harika diye bişe yok havuz belli içerikler belli yayın belli her gün güncelledikçe zaten indirerek hizmet ediyosun yani ücretsiz de olmuyorAynen hocam size katılıyorum bedava harika bir hizmet veriyor . hergün güncelleme gelsin reklam olsun bu kaliteye çok normal.
Neden modlama ihtiyacı duyuyorsunuz ki?Uzun zamandır kullanmıyorum bu yüzden modlamıyorum her güncellemede yeniden modlamam gerekiyor sıktı açıkçası olurda lazım olursa zaten modlayıp kendim kullanıyorum
Neden yasak? Bilmiyorum da.Bu forumda malum g tv yasak kardesim gidin baska yerde yapin reklaminizi
Bunu bana mi soyluyorsun uygulamayi modlayana soyle yasaklari ben koymuyorum konu daha fazla uzamasin iyi gunlerNeden modlama ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Neden yasak? Bilmiyorum da.
Güncel olmayan şey eskidir. Ben isterim her şey devamlı güncellensin. Ama bunu anlatamazsın anlamıyorlar da.Aynen hocam size katılıyorum bedava harika bir hizmet veriyor . hergün güncelleme gelsin reklam olsun bu kaliteye çok normal.
Reklamları kaldırmak için modluyorum. Yasak olmasının sebebi de glg yapımcısı forum sahibinden ricada bulundu uygulamayı modlu modsuz paylaşım olmaması için o yüzden yasak ne modlu ne modsuz paylaşım yapılmıyor.Neden modlama ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Neden yasak? Bilmiyorum da.