2026 Türkiye Pazarı Android TV Box Satın Alma Rehberi ve İşlemci (Chipset) Analizi

Fiyat performans Tv Box Var mı 1 2k civarinda 2.el

Fiyat performans Tv Box Var mı 1 2k civarinda 2.el
2.ci ellere sürekli baktığım için üstte yazanlara göre ilğini çekecek ürünleri homaticks üst versiyon zor bir tık eskileri dahil 2 ile 3 arasında rakamlara bulabilirsiniz.
1-2 oranını eski alt versiyonlar hariç çok zor.

Son düzenleme:
Şu an fiyat uygun android 14 4 gb ram dreamstar i6 plus var ,2500 TL alınabiliyor
İkinci el pazarında sıfır açılmamış kutulu dahada uyguna satanlar var,Android 12 li olanlar.14 için aynen piyasada stabil oran.. :) (y)

Bilgilendirme için teşekkürler bayağı emek harcamıssın

Güzel inceleme elinize sağlık.

Himatics box 4K R plus 4gb/32 gb alacam iyimi sizce tiner ve numerik kumandayla siyah 11000

Kablotv bir cihaz verdi kf 1500 mu neydi ben çok memnunum. Cs falanda kuruluyor hemde. Sağlam cihaz.

Kablotv bir cihaz verdi kf 1500 mu neydi ben çok memnunum. Cs falanda kuruluyor hemde. Sağlam cihaz.
iyi güzel de onu resetleme filan nasıl olucak geri verirken uygulama yükledin diye başını agrıtabilir

iyi güzel de onu resetleme filan nasıl olucak geri verirken uygulama yükledin diye başını agrıtabilir

Geri niye vereyim ? 480 TL mi ne komik rakamla senin oluyordu. Kayboldu der vermem birde reset niye zor olsun vardır yolu

Himatics box 4K R plus 4gb/32 gb alacam iyimi sizce tiner ve numerik kumandayla siyah 11000
Fiyatını iyi araştırın.

Usta evde kağıtta vardır benim. Cidden komik rakamdi. İnternette bile çok kişi yazmıştı. Belki sonra uyanıp yukselttiler ama benim sozlesmemde düşük yazıyor.
yani dediğin gibidir umarım yoksa 4500 :)

yani dediğin gibidir umarım yoksa 4500 :)

O para vermem. Bir ihtimal ben yanlış hatırlıyorum ve aylik 35 TL kira bedeli ama sonunda cihaz benim oluyor. Bu ikisinden birisi. Ha ben Uydunet devam ederim bu bedeli önemsiz. İşimi görüyor. APK da kuruluyor. Görüntü kalitesi gayet yetiyor.

Eskiden yok islemcisi su yok o bu çok takıntılı adamdim. Şimdi uygulama kurulsun yetiyor vallahi.

Şuan çok mutluyum böyle 😀

Geri