Dogukan3460
Üye
Fiyat performans Tv Box Var mı 1 2k civarinda 2.el
2.ci ellere sürekli baktığım için üstte yazanlara göre ilğini çekecek ürünleri homaticks üst versiyon zor bir tık eskileri dahil 2 ile 3 arasında rakamlara bulabilirsiniz.Fiyat performans Tv Box Var mı 1 2k civarinda 2.el
Şu an fiyat uygun android 14 4 gb ram dreamstar i6 plus var ,2500 TL alınabiliyorFiyat performans Tv Box Var mı 1 2k civarinda 2.el
İkinci el pazarında sıfır açılmamış kutulu dahada uyguna satanlar var,Android 12 li olanlar.14 için aynen piyasada stabil oran..Şu an fiyat uygun android 14 4 gb ram dreamstar i6 plus var ,2500 TL alınabiliyor
iyi güzel de onu resetleme filan nasıl olucak geri verirken uygulama yükledin diye başını agrıtabilirKablotv bir cihaz verdi kf 1500 mu neydi ben çok memnunum. Cs falanda kuruluyor hemde. Sağlam cihaz.
iyi güzel de onu resetleme filan nasıl olucak geri verirken uygulama yükledin diye başını agrıtabilir
Fiyatını iyi araştırın.Himatics box 4K R plus 4gb/32 gb alacam iyimi sizce tiner ve numerik kumandayla siyah 11000
komik rakam da 1 tane 0 eksik ama sen bilirsinGeri niye vereyim ? 480 TL mi ne komik rakamla senin oluyordu. Kayboldu der vermem birde reset niye zor olsun vardır yolu
Usta evde kağıtta vardır benim. Cidden komik rakamdi. İnternette bile çok kişi yazmıştı. Belki sonra uyanıp yukselttiler ama benim sozlesmemde düşük yazıyor.komik rakam da 1 tane 0 eksik ama sen bilirsin
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
yani dediğin gibidir umarım yoksa 4500Usta evde kağıtta vardır benim. Cidden komik rakamdi. İnternette bile çok kişi yazmıştı. Belki sonra uyanıp yukselttiler ama benim sozlesmemde düşük yazıyor.
yani dediğin gibidir umarım yoksa 4500![]()