💥 2026+ Kaliteli Paneller M3u Listeleri ↘️

Üstadım Astro Super Sport kanalları var mı m3u linki

╭─➤ 🔥⫷DeaTHLesS⫸🔥
├─ Başlangıç Tarihi ➤ 2020-12-29 16:39:44
├─ Bitiş Tarihi ➤ Sınırsız
├─ Aktif Bağlantılar ➤ Hayır
├─ Maksimum Bağlantılar ➤ 0
├─ Kanal Sayısı ➤ 234
├─ Film Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Dizi Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Kategoriler ➤ 🌟 Lokal 🌟 News 🌟 Movie 🌟 Knowledge 🌟 Kids 🌟 Sports 🌟 Variety 🌟 Korea TV 🌟 Music 🌟 Religi 🌟 Astro
╰─➤ 🔥⫷DeaTHLesS⫸🔥
●➤
✪✪

ben açamadım sen de dene aradığın olabilir @Yusufzx1

╭─➤ 🔥⫷DeaTHLesS⫸🔥
├─ Başlangıç Tarihi ➤ 2020-12-29 16:39:44
├─ Bitiş Tarihi ➤ Sınırsız
├─ Aktif Bağlantılar ➤ Hayır
├─ Maksimum Bağlantılar ➤ 0
├─ Kanal Sayısı ➤ 234
├─ Film Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Dizi Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Kategoriler ➤ 🌟 Lokal 🌟 News 🌟 Movie 🌟 Knowledge 🌟 Kids 🌟 Sports 🌟 Variety 🌟 Korea TV 🌟 Music 🌟 Religi 🌟 Astro
╰─➤ 🔥⫷DeaTHLesS⫸🔥
●➤
✪✪

ben açamadım sen de dene aradığın olabilir @Yusufzx1
Bende de açmadı maalesef

Hocam Selamın Aleyküm. İlk M3U mesajınızda, portalımı gireceğiz. Yoksa M3U sitesini mi?

Atkadaşlar bu listeler max 1 kişilik ben mi anlamadım ama şimdi bu linki kopyalayan onca kişiden birisi girdiği zaman diğerleri için çöp olmuyor mu?

kim paylaşırsa paylaşsın bu linklerin ömrü hep kısadır fazla bişey beklemeyelim

• 𝙋𝙤𝙧𝙩𝙖𝙡 :
• 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚𝙙 : 25/08/2024
• 𝙀𝙭𝙥 : 25/08/2025
• 𝙐𝙨𝙚𝙧 : bbulent0902
• 𝙋𝙖𝙨𝙨 : ctx240823
• 𝘾𝙤𝙣𝙣 : 0
• 𝙈𝙖𝙭𝘾𝙤𝙣𝙣 : 1
• 𝙋𝙤𝙧𝙩 : 80
• 𝙎𝙩𝙖𝙩𝙪𝙨 : # OK ✅
• 𝐌𝟑𝐔 :
• 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙖 𝙄𝙣𝙛𝙤 : TR-SPOR, TR-ULUSAL, TR-HABER, TR-SINEMA, TR-COCUK, TR-DIZI, TR-BELGESEL, TR-MUZIK, TR-EGLENCE, TR-YEREL, TR-DINI, YABANCI MUZIK, RELAX VIDEO, DE-Deutschen, DE-Kino, DE-Sports, DE-Kinder, DE-Doku, DE-Music, CA-CANADA, US-USA, FR-FRANCE, NL-NETHERLANDS, UK-ENGLAND, AZ-AZERBAYCAN, UKR-UKRAINE, RU-RUSSIA, BG-BULGARIA, EX-YU, AL-ALBANIA, IT-ITALY, BE-BELGIUM, PL-POLAND, DK-DENMARK, SE-SWEDEN, NO-NORWAY, CH-SWITZERLAND, GR-GREECE, RO-ROMANIA, ES-SPAIN, AR-ARABIAN, IR-IRAN, PT-PORTUGAL, XXX -
Sevgili kardeşim bize bu imkanı sunduğun için teşekkürler ama sunucu bizim gibi kaçak girenleri hemen kapatıyor bir

Bunlar anlık ise paylaşmasanız daha iyi hemde kendinizi yormamış olursunuz.

Geri