gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Emeklerin için teşekkürler, sağolasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evvallah Reis teşekkürlerEmeklerin için teşekkürler, sağolasın.
Üstadım Astro Super Sport kanalları var mı m3u linki
Bende de açmadı maalesef╭─➤⫷DeaTHLesS⫸
![]()
├─ Başlangıç Tarihi ➤ 2020-12-29 16:39:44
├─ Bitiş Tarihi ➤ Sınırsız
├─ Aktif Bağlantılar ➤ Hayır
├─ Maksimum Bağlantılar ➤ 0
├─ Kanal Sayısı ➤ 234
├─ Film Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Dizi Sayısı ➤ Bilinmiyor
├─ Kategoriler ➤Lokal
News
Movie
Knowledge
Kids
Sports
Variety
Korea TV
Music
Religi
Astro
╰─➤⫷DeaTHLesS⫸
![]()
●➤Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
✪✪
ben açamadım sen de dene aradığın olabilir @Yusufzx1
Aynen öyle. Linklerin hepsi patlamış zaten.Atkadaşlar bu listeler max 1 kişilik ben mi anlamadım ama şimdi bu linki kopyalayan onca kişiden birisi girdiği zaman diğerleri için çöp olmuyor mu?
Sevgili kardeşim bize bu imkanı sunduğun için teşekkürler ama sunucu bizim gibi kaçak girenleri hemen kapatıyor bir• 𝙋𝙤𝙧𝙩𝙖𝙡 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚𝙙 : 25/08/2024
• 𝙀𝙭𝙥 : 25/08/2025
• 𝙐𝙨𝙚𝙧 : bbulent0902
• 𝙋𝙖𝙨𝙨 : ctx240823
• 𝘾𝙤𝙣𝙣 : 0
• 𝙈𝙖𝙭𝘾𝙤𝙣𝙣 : 1
• 𝙋𝙤𝙧𝙩 : 80
• 𝙎𝙩𝙖𝙩𝙪𝙨 : # OK
• 𝐌𝟑𝐔 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙖 𝙄𝙣𝙛𝙤 : TR-SPOR, TR-ULUSAL, TR-HABER, TR-SINEMA, TR-COCUK, TR-DIZI, TR-BELGESEL, TR-MUZIK, TR-EGLENCE, TR-YEREL, TR-DINI, YABANCI MUZIK, RELAX VIDEO, DE-Deutschen, DE-Kino, DE-Sports, DE-Kinder, DE-Doku, DE-Music, CA-CANADA, US-USA, FR-FRANCE, NL-NETHERLANDS, UK-ENGLAND, AZ-AZERBAYCAN, UKR-UKRAINE, RU-RUSSIA, BG-BULGARIA, EX-YU, AL-ALBANIA, IT-ITALY, BE-BELGIUM, PL-POLAND, DK-DENMARK, SE-SWEDEN, NO-NORWAY, CH-SWITZERLAND, GR-GREECE, RO-ROMANIA, ES-SPAIN, AR-ARABIAN, IR-IRAN, PT-PORTUGAL, XXX -
Şu an için gayet güzel çalışıyor. Tabii asıl sahibi varken sıkıntı çıkarabilir.Sevgili kardeşim bize bu imkanı sunduğun için teşekkürler ama sunucu bizim gibi kaçak girenleri hemen kapatıyor bir