2024 yılı biterken yılın uygulaması anketi

ben seyirtürk eger direk uygulama olarak kullanıyosanız yani search yapamadıktan sonra premium olmayan sürümün bu kadar tutulmasını anlıyamadım kodi de fıla eger full çalışıyosa onu bılmıyorum ama atıyorum apk da ispanyol fılmı dıyıp aratamadıktan sonra ucretsız olanı pek de anlamı yok gibi benım fıkrım :)
M3u listelerinin çalışmaması kanal takılması vs olursa canlı tv kanal bölümü için kullanıyorum bende, film izlemek için değil. İlginç şekilde öbür listelerde çalışmayan kanal Seyirtürk te çalışıyor düzgün canlı tv izlenececek program olsa gereği yok

ben seyirtürk eger direk uygulama olarak kullanıyosanız yani search yapamadıktan sonra premium olmayan sürümün bu kadar tutulmasını anlıyamadım kodi de fıla eger full çalışıyosa onu bılmıyorum ama atıyorum apk da ispanyol fılmı dıyıp aratamadıktan sonra ucretsız olanı pek de anlamı yok gibi benım fıkrım :)
Laf olsnn diye yazdim5 SeyirTürk ü 🤫
Bir hafta kullanmadan sildim

M3u listelerinin çalışmaması kanal takılması vs olursa canlı tv kanal bölümü için kullanıyorum bende, film izlemek için değil
tv kısmı olumluysa burda arkadaşlar için iyi olabilir benım zaten tv uydunet ınternet ıle ondan sorunum yok ha olmasada telekom prime 1 sene tıvıbu verdi onu kullanırdım vermese bıle ayda 50 tl ye tivibu go super paketi alırdım s sport tivibu spor alr fılan baya dolu aslında 50 tl ye tv kanalları 1 hafta gerı sarılabılyıor fılm gibi açıp izliyosun mesela ne ızlemek ıstıyosan

tv kısmı olumluysa burda arkadaşlar için iyi olabilir benım zaten tv uydunet ınternet ıle ondan sorunum yok ha olmasada telekom prime 1 sene tıvıbu verdi onu kullanırdım vermese bıle ayda 50 tl ye tivibu go super paketi alırdım s sport tivibu spor alr fılan baya dolu aslında 50 tl ye tv kanalları 1 hafta gerı sarılabılyıor fılm gibi açıp izliyosun mesela ne ızlemek ıstıyosan
Tivibu go yu Özene bezene kapatmak için uğraş verdim 😁

neden ki ya bende şuan ücretsiz 1.yıl sonunda geçirme mi var benım şuan parasız diye takılıyorum :D
Gelen aramalardan rahatsız oldum, türktelekom tarifesi bilmem tivubu go tarifesi, insanı uyutmuyorlar, bıkkınlık verdi, direk kökten internet sağlayıcısını değiştirip, kurtuldum.

EN SIK KULLANDIKLARIM;

* IPTV SMARTERS PRO
* CLOUDSTREAM
* STREMIO
* SEYİRTÜRK

IMG 20241227 125451

Gelen aramalardan rahatsız oldum, türktelekom tarifesi bilmem tivubu go tarifesi, insanı uyutmuyorlar, bıkkınlık verdi, direk kökten internet sağlayıcısını değiştirip, kurtuldum.
abi onlara artık hepsinde alıştık engel fılan falan ne bılıyım yani tivibu go yu kullanıp sorun yaşamadın aslında diyebilirmiyiz bana kötü gelmedi gerçi çok tv olarak kullanmadım ama hani aylık 50 tl den kullanırdım s sport fılan için

abi onlara artık hepsinde alıştık engel fılan falan ne bılıyım yani tivibu go yu kullanıp sorun yaşamadın aslında diyebilirmiyiz bana kötü gelmedi gerçi çok tv olarak kullanmadım ama hani aylık 50 tl den kullanırdım s sport fılan için
Sorun yok, ben ihtiyaç duymadım gereksiz ücret ödeme gibi geldiğinden ve aramalardaki rahatsızlıktan en çok iptal ettim üyeliği

Sorun yok, ben ihtiyaç duymadım gereksiz ücret ödeme gibi geldiğinden ve aramalardaki rahatsızlıktan en çok iptal ettim üyeliği
anladım yani ben şuan paralı bir tv yayını alsam bunu alırdım diye düşünüyorum 1 hafta geri sarma özelligi s sport ve tivibu sayesınde alman ispanya italya euroligi filan izleyebılme blutv de var kanal o benım açımdan önemsiz sınema kanalalrı filan 50 tl ayda yıllık da gayet iyi fiyat neyse prime bitsin şimdilik prime ile izliyoruz zaten uydunet zaten internetim tv de içinde kullanıyorum ondan zaten tv sorun değil

şuana kadar gördügüm smartube rec inat gölge ve cloudstream her cihazada en öncelik sonrasında herkesin ip uyg değişiyor seyirtürk ben kodi olmayanı premimum özellıkleri kullanamadıgım için tercih etmıyorumbilgin dezor vavvo vpn ler g pik ve stremio kullanlar da genel olarak var 2025 de belki dizi film de klasörlü fılan guzel uygulamalar çıkabılır sanırım bu uygulamalar bizim için yeterli olucak

Konuyu görüntüleyenler

Geri