1907Serhan
Üye
- Konular
- 0
Dmden atayımMerhaba maç için one playeri nereden indire bilirim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dmden atayımMerhaba maç için one playeri nereden indire bilirim ?
Merhaba inat tv nin twitter x sayfası var mı? Birde maç için Rec tv ve one playeri nereden indirebilirim?1 inat
2 one player
3 seyirtürk
4 Rec
5 Netv gold
İnat rec one Player üçünüde bit.ly/sinetech6128 adresinden indirebilirsinMerhaba inat tv nin twitter x sayfası var mı? Birde maç için Rec tv ve one playeri nereden indirebilirim?
Stremio için bilip kullandığınız eklentiler paylaşabilirmisiniz çok teşekkürlerDmden atayım
Teşekkür ederim.İnat rec one Player üçünüde bit.ly/sinetech6128 adresinden indirebilirsin
Merhaba sitremio için bilip kullandığınız eklenti önerebilirmisiniz lütfen1 acestream
2 cloudstream ve stremio
3 televizio
4 rec ve inat
5 smarttube
Çok reklam çıkıyor var mı bir yoluDmden atayım
Adguard dns kullanıyor arkadaşlar reklam içinÇok reklam çıkıyor var mı bir yolu
1- Televizo ile Kendi listemhadi kullandıgımız bu yılın uygulamlarını ilk 5 olarak yazalım 1 en iyi şeklinde isteyen ilave ek yapabilir
1 smartube
2 cloudstream
3 gölge ve bilgin
4 rec ve inat
5 televizo acestream
Stremio kullanmıyorum dostum Türkçe dublaj izliyorum cloud stream yetiyor o konuda banaStremio için bilip kullandığınız eklentiler paylaşabilirmisiniz çok teşekkürler
Rica ederimTeşekkür ederim.
Lokke ve dezor aynı mantık vpn ile çalışıyorlar huhu.to kool.to çalıştırmak için güzel iş görüyorlar dezoru kullanıyorum ben gayet güzel memnunum cloud stream rec tv inat gölge diğerlerinden farklı uygulamalar bilgin yenisi gelince oda o listeye eklenir pars tv ve puu tvde güzel onlarda o kategoriye girecekler diye düşünüyorumone player 1 tanesi ekran 1 garip fılm dızı olan da girdim bana ıkısıde kötü gibi geldi cinema hd yi de yukledim reklamlar fazla gibi 1 tane fılme bastım onu da açamadım zaten dezor ve lokke ye bakmadım sanırım vpn olmadan çalışmıyolardır diye düşünüyorum cric ve netv yı de daha önce bakmıştım iş görür uygulamalar özet ile sanırım benım uygularım fazlasıyla yeterli ekstra ne gelirse kopyala yaşıtır 100 tane daha aynı uygulama olur film dizi konusunda box uyumlu ınat ve bılgın tarzı klasörlu her platformun tv dizisinin fılan oldugu guzel 1 uygulama gelmezse daha fazla uygulama sanırım gelsede etki etmiycek gibi eldekilerden olmayalım yeter ki şuan bekledigim bilginin yenisi eskisi gibi bol klasörlu olur umarım
ben seyirtürk eger direk uygulama olarak kullanıyosanız yani search yapamadıktan sonra premium olmayan sürümün bu kadar tutulmasını anlıyamadım kodi de fıla eger full çalışıyosa onu bılmıyorum ama atıyorum apk da ispanyol fılmı dıyıp aratamadıktan sonra ucretsız olanı pek de anlamı yok gibi benım fıkrımEn başa cloudstream yazarım.
Tivimate ile kullandığım IPTV.
Gpik TV.
SeyirTürk.
5 hala boşta bana göre![]()