Cihazla deneyimim yok..Kolay kolay tasarım begenmem o yüzden ilğimi çekti yazmak istedim.
Görsel ekran tasarımı tablet bazında görünsede monitör olarakta degerlenme olursa Kulp haricinde gayet iyi duruyor.Böyle paneli büyük olup hassas yapıdaki bir ürünü çanta gibi taşınamaz düşünücesi ile ve Siyah olsa bu şekilde alımlı görünmeyecektir.
Donanım açısından tablet bazında iyi görünüyor.Sertifika sadece kendi içeriğindeki uygulamalara yönelikmidir genelmidir belli değil lakin alım yapılmadan iyice anlaşılmalı.Android olarak bu donanıma elverişli olmadığı düşüncesi ile üst versiyon android updait alacakmı en öncelik bu olmalı netleştirilmeli düşüncesindeyim.Next bu konuda son derece sınır koyan bir yazılım updait anlayışına sahip olarak görüyorum.
Fiyat performans olarak rakam günümüze gööre ve panal kaynaklı oldukça ideal demek yanlış olmaz.Alma kararı verilirse kesinlikle servis sürecine iyi destek verebilecek şekilde linklerden satın alınmalı yada direk olarak markanın kendi linkinden alınmalı derim.
Tanıtımdaki ses sistemi için verilen degerde batarya olarak bana kalırsa yetersiz olsada normal kullanımda ses çok açık olmadığı sürece ideal seviyede olacaktır.Opsiyonel seçenekte bataryası yüksek olan varsa bakılmalı.
Diğer özellikler uzun süre kullanıma yönelik android versiyon hariç fiyata göre oldukça iyi görünüyor.
Kullanım amacınız ne ise o yönde düşünün.Tablet olarak donanım iyi olsada ekran dahil pc,Notebook performansını asla alamazsınız.Yapay zekaya yönelik içerikler kullanırım düşüncesi bu üründe üzecektir.İleri dönük olarak göz ardı edilmemeli
Buna benzer ürünlere dair farklı marka araştırması yapmadan alıma yönelik karar verilmemeli.