20.000 TL Next Movx Taşınabilir Akıllı Ekran (Dokunmatik) 24.5 İNC TABLET

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nihat

Paylaşımcı
Puan 16
Çözümler 0
@nihat
25 inc dokunmatik
8gb ram
128 gb hafıza
google lisanslı
bataryalı
taşınabilir
çoklu dounmatik

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

alıp detaylı inceleyen olurmu acaba

Son düzenleme:
Cihazla deneyimim yok..Kolay kolay tasarım begenmem o yüzden ilğimi çekti yazmak istedim.
Görsel ekran tasarımı tablet bazında görünsede monitör olarakta degerlenme olursa Kulp haricinde gayet iyi duruyor.Böyle paneli büyük olup hassas yapıdaki bir ürünü çanta gibi taşınamaz düşünücesi ile ve Siyah olsa bu şekilde alımlı görünmeyecektir.

Donanım açısından tablet bazında iyi görünüyor.Sertifika sadece kendi içeriğindeki uygulamalara yönelikmidir genelmidir belli değil lakin alım yapılmadan iyice anlaşılmalı.Android olarak bu donanıma elverişli olmadığı düşüncesi ile üst versiyon android updait alacakmı en öncelik bu olmalı netleştirilmeli düşüncesindeyim.Next bu konuda son derece sınır koyan bir yazılım updait anlayışına sahip olarak görüyorum.

Fiyat performans olarak rakam günümüze gööre ve panal kaynaklı oldukça ideal demek yanlış olmaz.Alma kararı verilirse kesinlikle servis sürecine iyi destek verebilecek şekilde linklerden satın alınmalı yada direk olarak markanın kendi linkinden alınmalı derim.

Tanıtımdaki ses sistemi için verilen degerde batarya olarak bana kalırsa yetersiz olsada normal kullanımda ses çok açık olmadığı sürece ideal seviyede olacaktır.Opsiyonel seçenekte bataryası yüksek olan varsa bakılmalı.

Diğer özellikler uzun süre kullanıma yönelik android versiyon hariç fiyata göre oldukça iyi görünüyor.

Kullanım amacınız ne ise o yönde düşünün.Tablet olarak donanım iyi olsada ekran dahil pc,Notebook performansını asla alamazsınız.Yapay zekaya yönelik içerikler kullanırım düşüncesi bu üründe üzecektir.İleri dönük olarak göz ardı edilmemeli

Buna benzer ürünlere dair farklı marka araştırması yapmadan alıma yönelik karar verilmemeli.

24.5 inç cihazlar arasında tek sanırım diğer cihazlar 32 inch ayakli bunu onlardan farklı kılan bence otururken yatarken kullanılabilme imkanı en büyük tabletler 14 - 15 - 18 inç iken bu tam 24.5 inc fiyat lansman fiyatı 11.11 beklemek lazım 20.000 TL düşmesini bekliyorum alıp detaylı inceleyen olursa buna birde çanta önerim olacak

Okul dersleri için online ders online video online soru çözüm için düşünüyorum TV olarak beleş TV yüklerseniz olur size tv 8 ram 128 hafizada iyi

Ekli dosyalar

• 11.JPG
    11.JPG
    82.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20260913-070412.png
    Screenshot_20260913-070412.png
    383.1 KB · Görüntüleme: 9

monitör katagorisinde peşin fiyatına 9 taksit ve %9 bilgisayar katagorisinde indirim

zaten 25 inç dokunmatik monitörler 15.000 tl fiyatları 5.000 tl android kısmı 20.000 ideal fiyat

ktc üretimi
vesa bağlantı var
d smart üyeliği veriyolarmış 1 yıl

wifi 6
blutooh 5.2

Ekli dosyalar

• ktc.JPG
    ktc.JPG
    71.1 KB · Görüntüleme: 5
  • vesa.JPG
    vesa.JPG
    93.7 KB · Görüntüleme: 5
  • ekran.JPG
    ekran.JPG
    82 KB · Görüntüleme: 5
  • oyun.JPG
    oyun.JPG
    107.6 KB · Görüntüleme: 7
  • kamera mikrofon.JPG
    kamera mikrofon.JPG
    96.1 KB · Görüntüleme: 6
  • ekran çöz.JPG
    ekran çöz.JPG
    107.1 KB · Görüntüleme: 5
  • 1.JPG
    1.JPG
    74.8 KB · Görüntüleme: 5
  • 2.JPG
    2.JPG
    68 KB · Görüntüleme: 5
  • 3.JPG
    3.JPG
    65.3 KB · Görüntüleme: 5
  • sinyal değişimi.JPG
    sinyal değişimi.JPG
    71 KB · Görüntüleme: 6
  • 24.5.JPG
    24.5.JPG
    148 KB · Görüntüleme: 7
  • usb tuner.JPG
    usb tuner.JPG
    176.2 KB · Görüntüleme: 5
  • kanky.JPG
    kanky.JPG
    92.5 KB · Görüntüleme: 5
  • tuslar.JPG
    tuslar.JPG
    251.8 KB · Görüntüleme: 6
  • c.JPG
    c.JPG
    78.2 KB · Görüntüleme: 5
  • işlemci.JPG
    işlemci.JPG
    85.9 KB · Görüntüleme: 6
  • çoklu ekran.JPG
    çoklu ekran.JPG
    112.1 KB · Görüntüleme: 4
  • adaptör.JPG
    adaptör.JPG
    94.3 KB · Görüntüleme: 5
  • vessss.JPG
    vessss.JPG
    222.7 KB · Görüntüleme: 4
  • genel.JPG
    genel.JPG
    53.6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Ekran ideal boyutta olunca Pip özelliği olması oldukça işe yarar. (y)

Usb tuner haricen alınarak baglanabilir.Ürünle beraber değil.

beyaz köpük Kısmın girebileceği canta​

Haegs Taşıma Çantası, İnce Yassı Çok Amaçlı, Kamp Masası Çantası, Fermuarlı Dayanıklı Saklama Çantası, 40L (62 x 10 x 62 cm) Siyah​

Ekli dosyalar

• köpük.JPG
    köpük.JPG
    23.2 KB · Görüntüleme: 6
20k fiyat bulamadım
trendyol da var 27,500

N11 9 taksitle sattı 20000 TL stok bitti yeni stoklar kaçtan girer belli değil stok sorabilirim isterseniz
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Yok sormana gerek yok teşekkür ederim.Henüz kesin karar vermedim almak için.

Ekran boyutu çok ilgimi çekti.

kullanan var mı aramızda

Nasil is yaparmi kullanan varmi

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri