150 kişilik Sinema kanallı maçlı IPTV

Farklı bir konuya mı referans verdim acaba?
🤔
Konu '📺 IPTV Nedir? Nasıl Kullanılır? M3U, M3U8, Xtream Codes, MAC, Portal Nedir?' Öneri - 📺 IPTV Nedir? Nasıl Kullanılır? M3U, M3U8, Xtream Codes, MAC, Portal Nedir?
Yoo! İlk referans verdiğiniz konu linkini de gördüm.

'' Konu dağılır'' yazmışsınız da; burada dağılacak bir şey yok, bu konular/paylaşımlar geçişkendir. :)

Özelikle buranın altında da konuşulabilir, demek istiyorum.

Usta teşekkürler bence konuyu kapat usta alan aldı paylaşırlar gruplarda patlar yayınlar emeğine yazık bir iyilik yapıyorsun tamam yap usta

maç sinema mevcut uzun suredir acik

Xtream olarak ekleyin sonra da listeyi güncelleme yapın
SUNUCU(BOSLUGU SIL):
h ttp://xc1.vpnip.in:80

Kullanici adi: Kax7PUbqGgUE
Sifre: cw2e3hjKvnVS
Merhaba rogue3982:
Ricam olacak mümkünse yetişkin Kanalsız bir şifre gönderir misiniz lütfen sevinirim. İyi günler dilerim.

tivimate için Xtream olarak eklemeye çalıştım sunucu adresi, kullanıcı adı, şifre büyük harf küçük harf doğru şekilde yazmama rağmen hata veriyor eklenmiyor.

Paneli kimse beğenmedi anlaşılan , kullanıcı artacağına sayı düşüyor.

Screenshot 20250410 151246

Her şeyi doğru yazdığım halde ekleyemiyorum hata veriyor yardımcı olacak yokmu

Teşekkürler. Ne kadar uzun gidecek acaba?

Bizim gariban milletimiz de faydalansın para vermesinler Zaten herkesin durumu kötü

Telefondan detaylı konu yazmak zor olmasa patlamayan donmayan uzun süreli iptv kullanma tüyoları vericem de bakalim firsat olursa inş
Uzun süreli IPTV tüyolarını öğrenmek çok iyi olur.Fırsat bulmanızı bekliyorum ,takipteyim.

Kod:
https://xc1.vpnip.in/get.php?username=Kax7PUbqGgUE&password=cw2e3hjKvnVS&type=m3u_plus

Konuyu görüntüleyenler

Geri