14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Yeni konu için tıklayınız

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

14.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--

Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için
>>konuya göz atınız.<<
1736692066848
17366923258851735316898210

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması

Ekli dosyalar

• 1732654245710.png
    1732654245710.png
    533.6 KB · Görüntüleme: 1,545
  • 1732657729674.png
    1732657729674.png
    170.9 KB · Görüntüleme: 506
  • 1733092669036.png
    1733092669036.png
    975.2 KB · Görüntüleme: 5,294
  • 1735556925463.png
    1735556925463.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,228
  • 1736020940105.png
    1736020940105.png
    1 MB · Görüntüleme: 1,748
  • 1736692304234.png
    1736692304234.png
    60 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
Merhaba herkese iyi forumlar taze güncel m3u linkleri sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var bu sayı maks kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.​
Görseli buraya bıraktım çalışıyor bi sorun yok sadece maks kullanıcı sayısı önemli :)
Ekli dosyayı görüntüle 130
Not: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz

Merhaba listelerinizden sadece bir tanesinde kanal listesi geldi diğerlerinde kanal listesi dahi gelmedi. Kullanıcı yoğunluğundan olabilir mi? Sürekli deniyorum ama kanal listesi gelmiyor.

Merhaba listelerinizden sadece bir tanesinde kanal listesi geldi diğerlerinde kanal listesi dahi gelmedi. Kullanıcı yoğunluğundan olabilir mi? Sürekli deniyorum ama kanal listesi gelmiyor.
Yoğunluktan olabilir paylaşmadan önce hepsini tek tek girip kontrol ediyorum çalışmayan 2 adet ayıkladığım var onlari vermedim bu verdiklerim çalışıyo hocam eve geçince yine kontrol ederim

Dener misiniz ? Şu an denedim aktif çalışıyor

Hocam elinize sağlık, listeler 1 kişi açılsada donacak yada koruma varsa panel 2 kişiye patlamış görünecek. 😉panel çoklu olmadığı taktirde zaten izleme olayı çok zor.
Hocam bunları biliyorum dikkat ettiyseniz hesaplar düşürmüş olunan hesaplar kendi yazdığım program ile çektim ayıklayıp çalışanları dağıtıyorum :)

Bu çok güzel gerçekten.İnşallah uzun gider.Burda biri önermişti shamel tv diye bir apkda yükledim inanılmaz oldu.
Bu patlarsa bi üstteki linki deneyebilirsiniz hocam aktif oldukça yeni linkler eklemeye çalışıyorum

Bu patlarsa bi üstteki linki deneyebilirsiniz hocam aktif oldukça yeni linkler eklemeye çalışıyorum
Siz bu konuda tecrübeli görünüyorsunuz.O yüzden size soracağım.Elimizdeki m3u dosyasını nasıl url ye çevirebiliriz.Önceden yapıyordum ama şimdi bulamıyorum.Biryerlere yükleyip url alıyorduk.Bazı oynatıcılar sadece url kabul ediyor.

Siz bu konuda tecrübeli görünüyorsunuz.O yüzden size soracağım.Elimizdeki m3u dosyasını nasıl url ye çevirebiliriz.Önceden yapıyordum ama şimdi bulamıyorum.Biryerlere yükleyip url alıyorduk.Bazı oynatıcılar sadece url kabul ediyor.
Hocam eskiden bende yapıyordum ama şu an hatırlamıyorum dropbox üstünden yapıyodum diye hatırlıyorum ama emin değilim bilen üyeler vardır yardımcı olurlar

bu şablon işinizi görür mü

Ekli dosyalar

• Extream kodu m3u yapma.txt
    107 bayt · Görüntüleme: 254
hocam aslında sistem basit az önce denedim ve yöntem basit var olan m3u dosyamızı açıyoruz içinden rastgele bir tane linki kopyalıyoruz ve üstünde düzenleme yapıyoruz.
Şablon şu şekil olmalı
url: port/get.php?username=sinetech&password=sinetech123&type=m3u
url: sonrasında bilerek 1 adet boşluk var onu silmeniz gerek

Örneğin bu m3u dosyasını açıp en üstteki linki aldım
link şu mevzu bu link üstünde oynamak referans olarak bir adet m3u linkine ihtiyacımız var o da bu link olsun
şimdi bu m3u dosyasından aldığımız linki referans linke göre düzenleyelim
Düzenlenmiş hali bu şekil olacak bu anlatıma göre kendiniz deneyebilirsiniz
Düzenlenen Link :
Ekran grnts 2024 10 11 152101

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri