patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Yeni konu için tıklayınız
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и
14.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
-->Linkler için TIKLA<--
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<

Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.
ραтя0и
Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması