14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniyorum ancak malum kanalları açmıyor dns değişikliği yaptım vpn vs. baya bi uğraştım ama sonuç alamadım maalesef :/
dün paylaşmış olduğum linklerden birisi hocam nasıl çalışmıyor anlamadım

1731411838374

aynı şekil bakınız başka url
1731412224915

Son düzenleme:
#Güncellendi

Patr0n usta hangi panel ile tarama yapabiliriz linkleri bulmak için zor mu bu işlem
panel taramak falan uzun iş bende kendim taramayı bıraktım internette hazır paylaşılanları yazdığım programla çekip ayıklayıp burada paylaşıyorum panel için ücretli ama crack sürüm programlar mevcut bunlara config vs yapmanız gerekiyor get post yöntemleri ile sitelerin geliş gidiş paketlerini vs inceleyeceksiniz buna göre config hazırlayacaksınız daha sonra sitede herhangi bir açık var mı exploit cart curt falan filan anlatırken yoruldum :D

panel taramak falan uzun iş bende kendim taramayı bıraktım internette hazır paylaşılanları yazdığım programla çekip ayıklayıp burada paylaşıyorum panel için ücretli ama crack sürüm programlar mevcut bunlara config vs yapmanız gerekiyor get post yöntemleri ile sitelerin geliş gidiş paketlerini vs inceleyeceksiniz buna göre config hazırlayacaksınız daha sonra sitede herhangi bir açık var mı exploit cart curt falan filan anlatırken yoruldumOkurken yoruldum bize göre değilmiş. Aman abi linklerimizi eksik etme

panel taramak falan uzun iş bende kendim taramayı bıraktım internette hazır paylaşılanları yazdığım programla çekip ayıklayıp burada paylaşıyorum panel için ücretli ama crack sürüm programlar mevcut bunlara config vs yapmanız gerekiyor get post yöntemleri ile sitelerin geliş gidiş paketlerini vs inceleyeceksiniz buna göre config hazırlayacaksınız daha sonra sitede herhangi bir açık var mı exploit cart curt falan filan anlatırken yoruldum :D
Okurken yoruldum usta sen linklerimizi eksik bırakma yeter

#Güncellendi
Aynı linkten ulaşabilirsiniz

Hocam eline sağlık baktım linklere 1-2 tanesi başta iyiydi ancak dediğin kontenjan olayından herhalde zamanla donmaya başlıyolar sürekli. Sana şeyi sormak istiyorum benim binlerce kanalla ya da mor paketle işim yok. Ip tv üzerinden dizi film platformlarına erişmek istiyorum bazı linklerinde mevcutlardı ancak stabil değil. Canlı yayın olmamalarına rağmen donuyorlar. Apple tv oldugu için diğer appleri kuramıyorum mecbur ip tv üzerinden erişeceğim dizi film içeriklerine sadece bu iş için yapılmış daha basit kasmayan bi link var mıdır acaba ? Ya da başka bir çözüm

Hocam eline sağlık baktım linklere 1-2 tanesi başta iyiydi ancak dediğin kontenjan olayından herhalde zamanla donmaya başlıyolar sürekli. Sana şeyi sormak istiyorum benim binlerce kanalla ya da mor paketle işim yok. Ip tv üzerinden dizi film platformlarına erişmek istiyorum bazı linklerinde mevcutlardı ancak stabil değil. Canlı yayın olmamalarına rağmen donuyorlar. Apple tv oldugu için diğer appleri kuramıyorum mecbur ip tv üzerinden erişeceğim dizi film içeriklerine sadece bu iş için yapılmış daha basit kasmayan bi link var mıdır acaba ? Ya da başka bir çözüm
Hocam teşekkür ederim ama link içeriklerini kontrol etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri