simerenyam
Üye
- Konular
- 0
İYİKİ BURDAYIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok teşekkürler. Elinize sağlık.#Güncellendi
Özverini hayranlıkla takip ediyorum. Sen ufak yazsan da detaylar bunu ispatlıyor.#Güncellendi
ραтя0иGüncel Gece Linkler - 8.11.2024
Telefondan bu kadar çözebildim sabah fazlasıyla gelecek hayırlı geceler
Sağ olun var olun hocamÖzverini hayranlıkla takip ediyorum. Sen ufak yazsan da detaylar bunu ispatlıyor.
Sana da hayırlı geceler.
Bize balık verme patr0n..Balık tutmayı öğret#Güncellendi
Buda iyimişBize balık verme patr0n..Balık tutmayı öğret![]()
Hahaha hocam manuel yapacağım şeyi el ile gerçekleştiriyorum siteleri elle gezip bulacağıma programla taratıp topluyorum hesapları kendim patlatmıyorum ha diyosanız ki biz kendimiz patlatalım open bullet veya silver bullet diye programlar mevcut ücretli programlar crack sürümleri de mevcut aynı zamanda bu programlarda kullanacağınız bir config dosyası lazım iptv sitelerinin açıklarını taramak için falan baya uzun iş yani o yüzden verilen balıktan devam hocam 2 aydır ben bile kendi balığımı tutmuyorumBize balık verme patr0n..Balık tutmayı öğret![]()
Programla olduğunu tahmin ettim ama sandığım gibi kolay değil anlaşılan..Öyleyse takip edip sömürüye devamHahaha hocam manuel yapacağım şeyi el ile gerçekleştiriyorum siteleri elle gezip bulacağıma programla taratıp topluyorum hesapları kendim patlatmıyorum ha diyosanız ki biz kendimiz patlatalım open bullet veya silver bullet diye programlar mevcut ücretli programlar crack sürümleri de mevcut aynı zamanda bu programlarda kullanacağınız bir config dosyası lazım iptv sitelerinin açıklarını taramak için falan baya uzun iş yani o yüzden verilen balıktan devam hocam 2 aydır ben bile kendi balığımı tutmuyorum![]()
Emaneten bişey yaptım buradan hallet hocamElimde Xtream kod var bunu m3u dosya haline nasıl getirebilirim?
Hocam sağol ama link değil de file haline getirmek sonra da içeriği düzenlemek istiyorum.Emaneten bişey yaptım buradan hallet hocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 519