turksebo
Üye
- Konular
- 3
Bunu uzun istiyor
Bu linkler koyalanmıyor 7283 tane yazmış sın7283 adet link burada paylaştığım link sayısı apk içinde paylaşılan daha daha fazla abi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunu uzun istiyor
Bu linkler koyalanmıyor 7283 tane yazmış sın7283 adet link burada paylaştığım link sayısı apk içinde paylaşılan daha daha fazla abi![]()
Bu linkler koyalanmıyor 7283 tane yazmış sın
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Namadı hata veriyorPaylaşıldı ise hakkınızı helal edin. Bir panel de benden olsun istedim. Çalışmıyor demeyin denedim ve o şekilde paylaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 2924
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Denedim calisiyor.Ellerine,Emegine,saglikPaylaşıldı ise hakkınızı helal edin. Bir panel de benden olsun istedim. Çalışmıyor demeyin denedim ve o şekilde paylaştım.
Şimdi tekrar denedim çalışıyor kardeşimKamal bulu
Namadı hata veriyor
EyvAllah kardeşimDenedim calisiyor.Ellerine,Emegine,saglik
Olmuyor eyleme beniPaylaşıldı ise hakkınızı helal edin. Bir panel de benden olsun istedim. Çalışmıyor demeyin denedim ve o şekilde paylaştım.
Olmuş kusura bakma yaşıma verPaylaşıldı ise hakkınızı helal edin. Bir panel de benden olsun istedim. Çalışmıyor demeyin denedim ve o şekilde paylaştım.
Yarım hemşehrim yaşın kaç onu da deyiver heleOlmuş kusura bakma yaşıma ver
40 yaşında oğlum varYarım hemşehrim yaşın kaç onu da deyiver hele![]()
Yeterli geldimi40 yaşında oğlum var
burasını anlamadım. imalı bir yanıt olmuş neden böyle bir cevap verme ihtiyacı hissettin anlamadım çok önemli değil bende 57 YaşındayımYeterli geldimi
Rica ederim iyi akşamlar hocam.Teşekkürler patr0n iyi akşamlar.
Geldiği gibi gönderdim biraz laubali geldi banaburasını anlamadım. imalı bir yanıt olmuş neden böyle bir cevap verme ihtiyacı hissettin anlamadım çok önemli değil bende 57 Yaşındayım
Hemde izmiri sin ve göztepe lisin sana söyleyecek hiçbir şeyim yok hemşehrimburasını anlamadım. imalı bir yanıt olmuş neden böyle bir cevap verme ihtiyacı hissettin anlamadım çok önemli değil bende 57 Yaşındayım
Liste güzel, çalışıyorda. filmi, dizisi de var herşey 10 numara.Paylaşıldı ise hakkınızı helal edin. Bir panel de benden olsun istedim. Çalışmıyor demeyin denedim ve o şekilde paylaştım.
Evet İzmirliyim ve kendimi bildiğim bileli de GÖZTEPE'liyim, laubali olmam mümkün değil çünkü herhangi bir tanışıklığımız yok yazdıklarımdan böyle bir mana çıkardıysanız ona da diyecek birşeyim yok size iyi geceler.Hemde izmiri sin ve göztepe lisin sana söyleyecek hiçbir şeyim yok hemşehrim