patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
at var içinde atooo yeniler gelmiş... o zaman hemen ben başlayayım:
Açılmıyor,
çalışmıyor,
donuyor,
içinden kurtçıktı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
at var içinde atooo yeniler gelmiş... o zaman hemen ben başlayayım:
Açılmıyor,
çalışmıyor,
donuyor,
içinden kurtçıktı...
hahaha Leyla ile Mecnun izleyenler nasıl belli oluyor.at var içinde at
yok izlemedim forumda birisi bir şey için demişti ondan aklımda kalmışhahaha Leyla ile Mecnun izleyenler nasıl belli oluyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam onu paylaştığım tarihe bakarsanız çalışmadığını anlarsınızNasıl açıcam buda uçmuş açılmıyor
sözümün eriyimdir saygılar
Bu linkler nerde nasıl kopyalayacam tek tek yazmak zor oluyo
12.01.2025 - IpTv M3U LinkleriBu linkler nerde nasıl kopyalayacam tek tek yazmak zor oluyo
Bu konunun ilk mesajında linkleri görmek için tıkladığınız linkin biraz altında @patr0n sağolsun benim hazırladığım web sitesinin konusuna gitmek için bağlantı adresini eklemiş. Oradan bulabilirsiniz.Bu linkler nerde nasıl kopyalayacam tek tek yazmak zor oluyo
12.01.2025 - IpTv M3U Linkleri
Konuyu okuyun hocam gerekli açıklamaları yaptım site için konuda bıraktım linke gidip nasıl kullanacağınıza bakabilirsiniz.
Yanlış yapıyorsun tek seferde tüm linkleri tek mesajda yazarak.huhu.to bein1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
kool.to bein1
direkt yayın linkidir vlc ile açıp deneyebilirsiniz açılmazsa muhtemelen vpn isteyecektir.
Tazeleeeerrr.Tesekkurler patr0n#Güncellendi