14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar m3u listesi m3u8 yayın linki değil hocam bir tane tam kapsamlı iptv player içinde oynatın vlc tam kapsamlı iptv player değil

Bu linkler nerde nasıl kopyalayacam tek tek yazmak zor oluyo
Bu konunun ilk mesajında linkleri görmek için tıkladığınız linkin biraz altında @patr0n sağolsun benim hazırladığım web sitesinin konusuna gitmek için bağlantı adresini eklemiş. Oradan bulabilirsiniz.

Ayrıca mobilden girmiyorsanız konu içinde mesajı yazan kişinin profil fotoğrafı altında bilgiler var sol tarafta konum vb. Bende ayrıca Websitesi de yazıyor. Ona tıklayarak da görseldeki web sitesine gidebilirsiniz.

Bir kere girdikten sonra eğer kullanışlı bulursanız sık kullanılanlara ekleyin böylece her seferinde adres yazmak zorunda kalmazsınız.

Orayı sadece @patr0n 'un eklediği bağlantılar için kullanmak isterseniz iki seçeneğiniz var.

Birincisi burada paylaştığı ilk konudaki Linke Tıklaya basınca çıkan site adresini kopyalar ve benim hazırladığım sitedeki ortada yer alan URL ile sorgulama alanına yapıştırır ve başlat dersiniz size ilerleme çubuğundaki her %1 için 75/80 linki art arda sıralar.

İkincisi ise daha basiti patr0n M3u Linklerini Göster butonuna basarsınız ve 8000'e yakın link olduğu için 20-25 saniye sonra ekranda tüm linkleri tek seferde görürsünüz.

İki seçenekle de altta listenen linkleri Bu Adresi Kullan'a bastığınız anda kopyalamış olursunuz. Böylece her seferinde link seçip kopyala yapmaya çalışmazsınız. Denemek istediğiniz listeleri her defasında ve her bir link için Bu Adresi Kullan'a basarak oynatıcıya yapıştırabilirsiniz pratik olarak.
Basitçe kopyala/oynatıcıya yapıştır mantığı için yani.

Ayrıca @patr0n kardeşimin toplamda kaç tane listeyi bizimle paylaştığını ve eklediyse en son zaman güncellediğini de görürsünüz.
Zaten sıra numarasıyla listelenen linkler en son eklenen aşağı doğru sıralanıyor.

Hiçbir ticari amacı yoktur ve reklam söz konusu değildir. Maksat sizlerin bu konu altında paylaşılan linklere daha farklı şekillerde de ulaşabilip kullanabilmeniz.

Konuna sızıntı yapmış gibi oldum ama diğer konuya gidemeyen en azından buradan okur dedim @patr0n 😅

Oh be! @patr0n en sonunda imza giftini değiştirmiş. ❤️

huhu.to bein1

kool.to bein1

direkt yayın linkidir vlc ile açıp deneyebilirsiniz açılmazsa muhtemelen vpn isteyecektir.

huhu.to bein1

kool.to bein1

direkt yayın linkidir vlc ile açıp deneyebilirsiniz açılmazsa muhtemelen vpn isteyecektir.
Yanlış yapıyorsun tek seferde tüm linkleri tek mesajda yazarak.

Her bir link için tek bir mesaj atmalısın. Gönderme süresini beklemelisin sadece ve aralarında maksimum bir dakika olmalı iki mesaj arasında.

Forumu kullanmayı öğreneceğiz bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri