14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış yapıyorsun tek seferde tüm linkleri tek mesajda yazarak.

Her bir link için tek bir mesaj atmalısın. Gönderme süresini beklemelisin sadece ve aralarında maksimum bir dakika olmalı iki mesaj arasında.

Forumu kullanmayı öğreneceğiz bu şekilde.
olacak zamanla :D

Merhabalar paylaşım için çok teşekkürler bazıları çok iyi ancak benim bir sorum olacak. Linkleri kontrol edebileceğimiz bir site veya uygulama var mı. Mesela kanal sayisini görebilmek için birde linkin aktif olup olmadığını kontrol edebilmek için site veya uygulama var mı. Linki TV boxta kullanıyorum linki kopyalayıp TV boxta uygulamaya girip denemek biraz zor oluyor maalesef.

Ellerin dert görmesin...Büyükustaaa Tesekkurler
Rica ederim :)
Merhabalar paylaşım için çok teşekkürler bazıları çok iyi ancak benim bir sorum olacak. Linkleri kontrol edebileceğimiz bir site veya uygulama var mı. Mesela kanal sayisini görebilmek için birde linkin aktif olup olmadığını kontrol edebilmek için site veya uygulama var mı. Linki TV boxta kullanıyorum linki kopyalayıp TV boxta uygulamaya girip denemek biraz zor oluyor maalesef.
Bunun için bir bilgisayar uygulaması geliştirdim forumda birisinin de android için uygulaması mevcut hangisi uygunsa kullanabilirsiniz. Benim ki uygulama geliştirme kategorisi içerisinde diğerini de forum arama yerinden arayarak bulabilirsiniz. Ben hangi kategori veya başlık altında hatırlamıyorum.

Bunun için bir bilgisayar uygulaması geliştirdim forumda birisinin de android için uygulaması mevcut hangisi uygunsa kullanabilirsiniz. Benim ki uygulama geliştirme kategorisi içerisinde diğerini de forum arama yerinden arayarak bulabilirsiniz. Ben hangi kategori veya başlık altında hatırlamıyorum.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun elinize sağlık

@fsa3web adlı kullanıcının IPTV Tools adlı uygulaması forumda mevcut. Windows tarafında @patr0n 'un geliştirdiğini android tarafında ise @fsa3web 'in geliştirdiği uygulamaları öneririm ben de @gurselseyfi

Çok teşekkür ederim aradığım şeydi nokta atışı bir iyiliginiz oldu. 😀
Rica ederim. Sağolsun yapan arkadaş da iyilerden biri aynı @patr0n ve diğer arkadaşlar gibi.

Siz de sadece kullanıcı adını öğrenip direkt konusuna ulaştınız, forum kullanmayı biliyorsunuz o yüzden çok daha güzel oldu 😅

@patr0n 'un paylaştığı linkleri genelde telefondayken o uygulama ile kontrol ederim o yüzden bence başarılı.

Rica ederim. Sağolsun yapan arkadaş da iyilerden biri aynı @patr0n ve diğer arkadaşlar gibi.

Siz de sadece kullanıcı adını öğrenip direkt konusuna ulaştınız, forum kullanmayı biliyorsunuz o yüzden çok daha güzel oldu 😅

@patr0n 'un paylaştığı linkleri genelde telefondayken o uygulama ile kontrol ederim o yüzden bence başarılı.
Haklısınız hocam sürekli linkleri kontrol ediyoruz sağolsun o arkadaşta çok pratik program yapmış orda. Linkleri alıp kontrol ediyoruz. Emeğiniz çok eksik olmayın inşallah. 😀

@patr0n şimdi kontrol edebildim linkleri ben de. Yine çözüm olmuşsun linkler patlayana kadar.

3x olanlardan birisini denedim ve sadece VPN ile açılıyor olsa da açıldı sonuçta. 👏

115 kadar hatalı yazılan adresi de dahil edersek 7283 link olmuş toplamda 🤩
Screenshot 2025 01 13 23 47 41 11 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

@patr0n şimdi kontrol edebildim linkleri ben de. Yine çözüm olmuşsun linkler patlayana kadar.

3x olanlardan birisini denedim ve sadece VPN ile açılıyor olsa da açıldı sonuçta. 👏

115 kadar hatalı yazılan adresi de dahil edersek 7283 link olmuş toplamda 🤩
Ekli dosyayı görüntüle 2888
7283 adet link burada paylaştığım link sayısı apk içinde paylaşılan daha daha fazla abi 😅😅

7283 adet link burada paylaştığım link sayısı apk içinde paylaşılan daha daha fazla abi 😅😅
Bir tanesini yapıp isteyen oradan baksın dememiş günlük olarak 70/80 hatta 150 kadar da atmışsın hep daha ne olsun.

Herşeye çare olmasan da birçok orta hakem ve VAR hakeminden daha iyisin 😂

Bir tanesini yapıp isteyen oradan baksın dememiş günlük olarak 70/80 hatta 150 kadar da atmışsın hep daha ne olsun.

Herşeye çare olmasan da birçok orta hakem ve VAR hakeminden daha iyisin 😂
Ee abi her doktorun kendi uzmanlık alanı vardır 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri