14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardaş binlerce liste paylaştın işte.Ben şahsen hiçbirinden faydalanamadım.
Zaman kaybından başka birşey değil.
Emek vermişin buna saygım var. Ama gel görki boşuna.
Sen beceremiyosan bu benim sorunum değil kendi beceriksizliğinin sonuçlarını burda kimseye yıkamazsın. Zaman kaybı ise yorum yapma gereğinde dahi bulunman saçma git nerden buluyosan bul becerebilirsen kullan.

Ekli dosyayı görüntüle 2789
@tıngırmıngır benden önce nazikce cevap vermiş,
lakin kendi beceriksizliğinizi başkalarının emeğine "saygım var diyerek" "zaman kaybı boşlamasıyla" yerlemek de terbiyesizliktir.
Üşenmedim (-ki aslında sizin için zaman kaybından başka bir şey değil!" gittim foto çektim , 3 aydır çalışan listeler hala tvde durmaktadır ve gayet de stabil bir şekilde yayınlarını vermektedir. Üzüm bağında yenilecek üzümleri ayrıştıramıyorsanız bu sizin probleminizdir, bağcının değil!
Ekli dosyayı görüntüle 2790
Tekrar emeğine sağlık Sinan kardeşim.
Abi rica ederim ama dm de yaptığımız muhabbeti buraya niye taşıyon yav adım Sinan değil ama sen sayesinde gerçekten öyle sanacaklar 😂😂

Abi rica ederim ama dm de yaptığımız muhabbeti buraya niye taşıyon yav adım Sinan değil ama sen sayesinde gerçekten öyle sanacaklar 😂😂
Daha dur, 2 aya kalmaz kendin de adının gerçekten Sinan olup olmadığını sorgulamaya başlayacaksın!

Arkadasin dedigi surekli sarmali olmasi olabilir buda zevk verrmiyor filmelerde dizilerde tvlerde sikint yasatmaz
ama canli maclarda sikintiki buda m3u larin cok kisilikli olmamasindaan kaynaklaniyor 2 kisi girince sarma basliyor

Arkadasin dedigi surekli sarmali olmasi olabilir buda zevk verrmiyor filmelerde dizilerde tvlerde sikint yasatmaz
ama canli maclarda sikintiki buda m3u larin cok kisilikli olmamasindaan kaynaklaniyor 2 kisi girince sarma basliyor
İşte bunun için konuda açıklama yaptım ama bizim insanımızın okuma gibi alışkanlığı yok..

İnsanoğlunun yapısında hep daha fazlasını istemek vardır. Lakin bazıları bunu çaba sarfederek,öğrenmeye çalışarak yapar. Bazıları da hep önüme gelsin ister.
Önce bir çorba olsa razıyım der,
Bakar çorba her gün var,yanında neden başka yemek yok der,
O da olur, Pilav eksik,
O da olur tatlı nerede?
Nerede bunun ayranı kolası??
Hepsi tamam.. Eee bitti mi?
Neden bunun tuzu eksik?
Böyle yemek mi olur? Falan yerde daha güzel yapıyorlar.. vs vs vs..
Sonu yok ister, ama sormazlar bu çorba nerede pişer,nasıl pişer, kimler ne kadar emek harcar..
Kimse demez yapamıyorsam da tencerenin ucundan tutayım..
İyi geceler, iyi forumlar...

7'den 77 programında Barış Manço'nun "annemizin erkek kardeşine ne deriz" sorusuna "İsmail" diye cevap veren çocuk gibi ben de @patr0n 'a ne deriz diye sorulursa patron der geçerim. Bilmem ben Sinan minan.

7'den 77 programında Barış Manço'nun "annemizin erkek kardeşine ne deriz" sorusuna "İsmail" diye cevap veren çocuk gibi ben de @patr0n 'a ne deriz diye sorulursa patron der geçerim. Bilmem ben Sinan minan.
Geldim işte dostum.. geldi aslan abim be 👑😅

Sen beceremiyosan bu benim sorunum değil kendi beceriksizliğinin sonuçlarını burda kimseye yıkamazsın. Zaman kaybı ise yorum yapma gereğinde dahi bulunman saçma git nerden buluyosan bul becerebilirsen kullan.
Selam .Patяon Sen balık tutma öyreten /1 ara ver/ özlesinler seni\biz...

Dostum sen de "Biraz ara ver."
Sen bu işe biraz ara ver

Logan

Durum biraz onu gösteriyor :(
BİR İKİ KİŞİNİN GORÜŞ VE DÜŞÜNCESİ UMUM CAMİAYA MÂL EDİLİP MAĞDUR EDİLEMEZ.HER KONU VE YOLLA İLGİLİ HER BAŞARILI İNSANI İNSANLAR İYİ VEYA KÖTÜ MENFİ İSTİKAMETLE DURDURMAÝA ÇALIŞIR.
VAZGEÇ MEK YA DA MOLA İSTENEN DİR.ÖNEMLİ OLAN İSE EKSERİNİN VE KENDİNİN NE İSTEDİĞİ DİR.
SELAMLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri