14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

31.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

--> <--

Ekli dosyayı görüntüle 2259

Ekli dosyayı görüntüle 2081

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
hocam bitiş tarihi 1 ay sonra gösteriyor kullandığım linkin 1 ay sonra napabilrm

Bir ay kullanılabilirse büyük şans. Ayın 4'üne rezervasyon yaptırmak istiyorum @patr0n kardeşim benim 😂

Özür dilerim, @patr0n, ancak özel olarak bu konuda yazmak istedim. Taraftar1.shop üzerindeki IPTV hesapları gerçekten çok hoşuma gitmişti; tüm spor kanallarının yayınlarını canlı bir şekilde sunuyordu. Ancak, anladığım kadarıyla domain artık kapanmış. Bu konuda yeni bir domain ya da güncel hesaplara sahip misiniz?

Özür dilerim, @patr0n, ancak özel olarak bu konuda yazmak istedim. Taraftar1.shop üzerindeki IPTV hesapları gerçekten çok hoşuma gitmişti; tüm spor kanallarının yayınlarını canlı bir şekilde sunuyordu. Ancak, anladığım kadarıyla domain artık kapanmış. Bu konuda yeni bir domain ya da güncel hesaplara sahip misiniz?
Estağfurullah, ben kendi yazdığım programla belirlemiş olduğum sitelerden verileri çekiyorum onları ayikliyorum çalışanları ayırıp paylaşıyorum yani maalesef şansa ne çıkarsa..

Estağfurullah, ben kendi yazdığım programla belirlemiş olduğum sitelerden verileri çekiyorum onları ayikliyorum çalışanları ayırıp paylaşıyorum yani maalesef şansa ne çıkarsa..
Beklemek zorundayız o zaman hızlı yanıtın için teşekkür ederim

Beklemek zorundayız o zaman hızlı yanıtın için teşekkür ederim
Dediğim gibi internet aleminde ne varsa ben onu çekip paylaşıyorum kendim tarama yapınca çok uzun sürüyor bunun için bir vds sunucu kiralamam gerekiyor böyle bir şey içinde vds kiralamam saçma olacağı için piyasada ki patlatılan hesapları paylaşıyorum yani ne çıkacağını bende bilemiyorum :)

Dediğim gibi internet aleminde ne varsa ben onu çekip paylaşıyorum kendim tarama yapınca çok uzun sürüyor bunun için bir vds sunucu kiralamam gerekiyor böyle bir şey içinde vds kiralamam saçma olacağı için piyasada ki patlatılan hesapları paylaşıyorum yani ne çıkacağını bende bilemiyorum :)
emeğinizin karşılığını almıyorsunuz bence daha fazlasını hakkediyorsunuz

emeğinizin karşılığını almıyorsunuz bence daha fazlasını hakkediyorsunuz
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim ama benim bir beklentim veya karşılık beklediğim yok ben sadece var olan bilgimle sizlere yardım amaçlı paylaşım yapıyorum. Ben aktif bir iptv m3u kullanıcısı veya bir iptv yayınları izleyen birisi değilim sadece Fener'in maçı olduğu gün tv izlerim harici çok bakmam yani tamamen yardım ve destek amaçlı :)

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim ama benim bir beklentim veya karşılık beklediğim yok ben sadece var olan bilgimle sizlere yardım amaçlı paylaşım yapıyorum. Ben aktif bir iptv m3u kullanıcısı veya bir iptv yayınları izleyen birisi değilim sadece Fener'in maçı olduğu gün tv izlerim harici çok bakmam yani tamamen yardım ve destek amaçlı :)
Ben de aslında babam için çabalıyorum, çünkü ben zaten maç izleyen biri değilim. Filmleri ve dizileri ise genellikle Türkçe altyazılı olarak izlerim. Hazırladığım M3U listeyi oluştururken biraz uğraşmıştım, ancak akşam domainin kapanması doğal olarak moralimi bozdu. Yine de şu an, paylaştığınız hesaplar sayesinde babam içerik izlemeye devam edebiliyor. Bu konuda destek olduğunuz için teşekkür ederim.

ben pcdeyim, linkleri göremiyorum, linki nasıl alacağım?

Son düzenleme:
@patr0n bu ne 😂 Kaliteyi ayıklanmışsın resmen 🫰
Screenshot 2025 01 03 19 41 10 86 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Başka bir yerde ya da başka bir konuda ama doğru ve alakalı bir yerde reklam mı yaparsınız öneri diye mi paylaşırsınız bilmem ama şimdi durduk yere burada ne alaka?
isterseniz bu mesaji siliniz cunku bu mesajdan bile o verilen url ye gidebiliniyor yinede siz bilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri