Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tesekkurler usta #Güncellendik sayende#Güncellendi
Ney bana yok mu ne kaçırdım#Güncellendi
Usta hem televizo hemde #iptv uygulamasında deniyorum olmuyor varmı bir önerin uygulama olarak#Güncellendi
İboplayerpro,Hot Player bi dene.Dosyan sağlamsa bu tvler iyiUsta hem televizo hemde #iptv uygulamasında deniyorum olmuyor varmı bir önerin uygulama olarak
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim gecen güzel olsunİboplayerpro,Hot Player bi dene.Dosyan sağlamsa bu tvler iyi
Bu yılın son tarama sonuçlarını açıkladın yani kardeşim. Büyük ikramiye kime vurdu acaba#Güncellendi
abi son zamanlarda bazı nedenlerden ötürü biraz boşladım hazır pc başına oturma fırsatı bulmuşken eldekileri şutlayım dedimBu yılın son tarama sonuçlarını açıkladın yani kardeşim. Büyük ikramiye kime vurdu acaba![]()
Tesekkurler PATRON yeni yilin kutlu mutlu hersey gonlunce olsun#Güncellendi
Teşekkür ederim, amin cümlemizin inşallah.Tesekkurler PATRON yeni yilin kutlu mutlu hersey gonlunce olsun
Çok teşekkürler hocam vallahi 10 numara olmuş elinize emeğinize saglikHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и31.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.
-->Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<--
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 2259
Ekli dosyayı görüntüle 2081
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Aylık bein paketi veya iptv satın alırsanız öyle bir derdiniz kalmazhayatımız link güncellemekle geçiyor hey gidi.
neden hemen hedef alıyorsun karşim? sana bi lafımız yok üstüne düşeni yapıyorsun zaten. ben bilmiyor muyum ip tv almayı. attığın linklerle ilgilenmiyorum bile dezor fazlasıyla işimi görüyor zaten. neyin kompleksi neyin tribi. cık cık cık.Aylık bein paketi veya iptv satın alırsanız öyle bir derdiniz kalmaz
Sen neden hedef aldın sadece tavsiye de bulundumneden hemen hedef alıyorsun karşim? sana bi lafımız yok üstüne düşeni yapıyorsun zaten. ben bilmiyor muyum ip tv almayı. attığın linklerle ilgilenmiyorum bile dezor fazlasıyla işimi görüyor zaten. neyin kompleksi neyin tribi. cık cık cık.
Hocam boş yapma her konuya muhalefet oluyosun , günlerdir bekliyodum sıra bana ne zaman gelecek, ne zaman gelecekte konuda gereksiz bir mesaj yazacak diye o gün bugünmüş görmüş oldum şimdi Allah için daha fazla uzatmayalım siz konuyu terk edin bende daha fazla yazmak zorunda kalmayım.tulsa king 1 bu 2.
hayatımız link güncellemekle geçiyor hey gidi.
neden hemen hedef alıyorsun karşim? sana bi lafımız yok üstüne düşeni yapıyorsun zaten. ben bilmiyor muyum ip tv almayı. attığın linklerle ilgilenmiyorum bile dezor fazlasıyla işimi görüyor zaten. neyin kompleksi neyin tribi. cık cık cık.
Bu konu altında gördüğün yorumları okudukça ben bu tarama ve paylaşımı yapan sevgili @patr0n 'un yerinde olsam asla paylaşımla uğraşmam, listeleri de kendime saklar kompleks nedir bu şekilde gösterirdim ve başımı ağrıtmadan bakardım keyfime. Yine de sağ olsun sabırla eleştirilere kulak kapatıp sabırla paket sahibi olamayan ve ihtiyacı olanlar için paylaşmaya devam ediyor. "Linklerle ilgilenmeyen" bu konu altında çalakalem yorumlarla kelime kalabalığı yapmasının da anlamı yok. İki kuruş etmeyen adamlarla da bu kalender insanı mukayese bile söz konusu olamaz.tulsa king 1 bu 2.
kenarlar kuru kaldı gibiBu konu altında gördüğün yorumları okudukça ben bu tarama ve paylaşımı yapan sevgili @patr0n 'un yerinde olsam asla paylaşımla uğraşmam, listeleri de kendime saklar kompleks nedir bu şekilde gösterirdim ve başımı ağrıtmadan bakardım keyfime. Yine de sağ olsun sabırla eleştirilere kulak kapatıp sabırla paket sahibi olamayan ve ihtiyacı olanlar için paylaşmaya devam ediyor. "Linklerle ilgilenmeyen" bu konu altında çalakalem yorumlarla kelime kalabalığı yapmasının da anlamı yok. İki kuruş etmeyen adamlarla da bu kalender insanı mukayese bile söz konusu olamaz.
Amacınız üzüm yemek olsun, bağcıyla uğraşıp durmayın! İyi seyirler...