Görmedim değerli patronum sadece ulusal kanallar olsun kopmaaın 7/24 izliyim yeter yerle uydu kanallarıGeçen gün istediğiniz şeyi size vermiştim baktınız mı peki? Sadece yerel kanallar olanı.
Cevap yazmadınız çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Görmedim değerli patronum sadece ulusal kanallar olsun kopmaaın 7/24 izliyim yeter yerle uydu kanallarıGeçen gün istediğiniz şeyi size vermiştim baktınız mı peki? Sadece yerel kanallar olanı.
Cevap yazmadınız çünkü.
https://forum.sinetech.tr/konu/canli-tv-kanallardan-m3u-yapma.1293/post-13843Görmedim değerli patronum sadece ulusal kanallar olsun kopmaaın 7/24 izliyim yeter yerle uydu kanalları
Bunun için forumda bir liste var kendisi kullanıyor ve burada paylaştı sürekli de güncelleme yapıyor onun listeyi kullanabilirsiniz forum arama sekmesinde iptvsevenler yazarsanız çıkar telefonda olduğum için şu an link atamıyorumteşekürler kardeşim.
sizden bir ricada bulunacağım, stabil çalışabilen bir liste . normal televizyon mantığı fazla kanal olmasına gerek yok haber kanalları ve bilinen yerel kanal listesi olan bir m3u listesi. ve bu listeyi de formda yeni bir başlık altında yoruma kapalı halde sabit konu halınde üstte görünecek şekilde paylaşırsanız ,çok kişi kolay ulaşabilir.
saygılar.
pardon demek istediğimi anlatamadım .evet takipçisiyim formun , o konunun ama o konuda araki bulasın linki kaçıncı sayfada olduğu belli değil ve bir sürü yorum var güncelleme tarihi belirsiz. demek istedigim konunun üstte sabit ve başlığın misal , ´´YEREL KANALLAR M3U LİSTESİ 21.12.24´´ şeklinde yoruma kapalı şekide olması. ki böğle yapılırsa aranan link kolay bir şekilde bulunur yayılır.bu konuda yapıldığı gibiBunun için forumda bir liste var kendisi kullanıyor ve burada paylaştı sürekli de güncelleme yapıyor onun listeyi kullanabilirsiniz forum arama sekmesinde iptvsevenler yazarsanız çıkar telefonda olduğum için şu an link atamıyorum
Onunla ben ilgilenemiyorum ne konuyu sabite alma yetkim var ne yoruma kapama yetkim var zaten yoruma kapatma gerekmedikçe kullanılmaz size yardım edebileceğim tek yöntem o isteğiniz o konuda mevcut forum arama yerine dediğimi yazarsanız ulaşırsınız link muhtemelen son sayfadadir çünkü bir süredir güncelleniyorpardon demek istediğimi anlatamadım .evet takipçisiyim formun , o konunun ama o konuda araki bulasın linki kaçıncı sayfada olduğu belli değil ve bir sürü yorum var güncelleme tarihi belirsiz. demek istedigim konunun üstte sabit ve başlığın misal , ´´YEREL KANALLAR M3U LİSTESİ 21.12.24´´ şeklinde yoruma kapalı şekide olması. ki böğle yapılırsa aranan link kolay bir şekilde bulunur yayılır.
tabiki son karar sizlerin
Bahsettiğiniz konu başlığı bu, Öneri - IPTVSevenler M3upardon demek istediğimi anlatamadım .evet takipçisiyim formun , o konunun ama o konuda araki bulasın linki kaçıncı sayfada olduğu belli değil ve bir sürü yorum var güncelleme tarihi belirsiz. demek istedigim konunun üstte sabit ve başlığın misal , ´´YEREL KANALLAR M3U LİSTESİ 21.12.24´´ şeklinde yoruma kapalı şekide olması. ki böğle yapılırsa aranan link kolay bir şekilde bulunur yayılır.bu konuda yapıldığı gibi
Link bu konunun 1.sayfasında (bende buna benzer bi öneri yapmıştın ama aynı şekilde 1.sayfadan devam)pardon demek istediğimi anlatamadım .evet takipçisiyim formun , o konunun ama o konuda araki bulasın linki kaçıncı sayfada olduğu belli değil ve bir sürü yorum var güncelleme tarihi belirsiz. demek istedigim konunun üstte sabit ve başlığın misal , ´´YEREL KANALLAR M3U LİSTESİ 21.12.24´´ şeklinde yoruma kapalı şekide olması. ki böğle yapılırsa aranan link kolay bir şekilde bulunur yayılır.bu konuda yapıldığı gibi
Teessüf ederim. Maç bitmiş link gelmiş#Güncellendi
uyuyodum abi gecem gündüzüm karıştı yavTeessüf ederim. Maç bitmiş link gelmiş![]()
Nedenlerini anlayabiliyorum kardeşim ama bu bir bahane değil benim içinuyuyodum abi gecem gündüzüm karıştı yav![]()
şansına böyle denk geldi abi mevzuları biliyorsun aksıyorNedenlerini anlayabiliyorum kardeşim ama bu bir bahane değil benim için
Ben de uyuyordum maçtan 15 dakika önce sana güvendim foruma baktım "tık" yok. @Adnan K. 'nin Fi tarihinde verdiği 150'liklerden biriyle ilk yarıyı tamamladım ve devre arası takılmaya başladı.
En son inat boxta buldum kendimi ve maçı orada tamamladım![]()
Bilmiyorum biliyorum. Benim veya kimsenin tuttuğu takım veya futbol vs önemsiz böyle durumlarda.şansına böyle denk geldi abi mevzuları biliyorsun aksıyor![]()
sıkıntı yok abi ama bi müddet bu şekil devam edecek gibi kontroller vs derken ne kadar zaman bulursam artıkBilmiyorum biliyorum. Benim veya kimsenin tuttuğu takım veya futbol vs önemsiz böyle durumlarda.
Sana takılmayı sevdiğim için sarıyorum fırsat buldukça. Yine de dünya hali yani bir daha olmazsa sevinirim![]()
Canın sağolsun, önce sağlık.sıkıntı yok abi ama bi müddet bu şekil devam edecek gibi kontroller vs derken ne kadar zaman bulursam artık![]()
çayımla beraber az önce girdim içeri abiCanın sağolsun, önce sağlık.
Hiç olmasın eski düzen Google ile devam edilir ve illaki bir yerlerden çıkar.
Sen bir temiz hava sahasına gidip kirletiver![]()
Tesekkurler ustat ellerine saglik#Güncellendi
Aynı anda kaç kişinin bağlanabileceğini gösterir.Linkler de maksimum bağlantı 1-2-3-5 8 falan var bunlar ne anlama geliyor