14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın konuyu okuyun orada yaptığım uyarı boşuna değil paneller genellikle 1 kullanıcılı oluyor bazen böyle 30 50 300 500 falan oluyo tek kullanıcı olan paneller sizden önce hesaba giriş yapılıp yayın izleniyosa siz izleyemezsiniz relax panelleri tarama yapmayın ip ban yersiniz diye uyardım ss attıklarım kontrol edildi çalışıyor Vodafone alt yapısı ile internet kullanıyorum bende vpn ihtiyacı olmuyo ama sizlerde olabilir yayınları normal denediktan sonra birde vpn ile deneyin
Ve unutmayın bunlar patlatılmış hesaplar yani garantisi yok 1 saat içinde de gidebilir aylar sonrada gidebilir aylardır aktif çalışan tek kişilik 1 hesap var bende bazen onu kullanıyorum yani şans meselesi

tv_channels_AliErkan64DE_plus.m3u
liste düzgün çalışıyordu sparkle tv de
saat 12 sonrası çekim gitti

Hocam kendi yazdığım programla tarama yaptım ss attım çalışıyor aktif hesap 9xtream uygulamasını kullanıyorum çok fazla tarama yaparsanız ip ban yersiniz giriş yapamazsınız anlatabiliyorum demi ?

diğer ttüm listeler çöpmü olucak modem e reset atsam düzelirmi

dostum bilemiyorum username şifre girmekmi gerekiyordu tekerardan başkasını bulayım yrdımcı olurmusunuz
Bu arada attığınız github linkinde ki kodu inceledim o kod verilen m3u linkini parçalayıp linkle siteye veri gönderiyo dönen sonuç 200 ise linki çalışıyor veriyor.
Benim kodum ise linki kontrol edip api ile Durum kontrolü yapıyo aktif mi pasif mi diye aktifse kaydediyo url adresine sürekli yüklenmek size ip yasaklanmasindan başka bir şey getirmez

diğer ttüm listeler çöpmü olucak modem e reset atsam düzelirmi
Modemi kapat aç yapınca ip adresiniz değişir paylaştığım linkte ki çok kullanıcılı hesapları deneyin mobilde kullanıyorsanız 9xtream uygulamasını öneririm güzel bir player ama box veya stick ise forumdan yardım almanız daha doğru olur çünkü ben ne box ne stick hiç bir şey kullanmıyorum tamamen zevk ve yardım amaçlı burdayım :D

Bu arada attığınız github linkinde ki kodu inceledim o kod verilen m3u linkini parçalayıp linkle siteye veri gönderiyo dönen sonuç 200 ise linki çalışıyor veriyor.
Benim kodum ise linki kontrol edip api ile Durum kontrolü yapıyo aktif mi pasif mi diye aktifse kaydediyo url adresine sürekli yüklenmek size ip yasaklanmasindan başka bir şey getirmez
rust deskten bilgisayrıma bağlanabilirmisiniz deepin linux kullanıyorum detay bilmemki ben

rust deskten bilgisayrıma bağlanabilirmisiniz deepin linux kullanıyorum detay bilmemki ben
Paylaştığınız kod ile benim bir ilişkim yok
Üstelik bağlansam ne yapacağım hocam modemi kapatıp tekrar açın daha sonra çok kullanıcılı olan linklerden birini alıp iptv oynatıcısı içine yapıştırın
Çok kullanıcılı dediğim:
Screenshot 2024 12 15 14 11 03 716 comdivergentftbxtreamplayeranddownloader
Hesap 50 kişilik aktif 16 kişi var aktif 50 olduğu an 51. Kişi yayın izleyemez. Yayın m3u linki bu

yayınlar kesik kesik geliyor, arada 2,3 saniye kesilmeler bunun için bir öneri varmı ?

Güzel yayınlar var @patr0n teşekkürler.
VPN açmadan sadece adguard DNS adresi aktifken açılana tek seferde denk geldim ve belki o bile gerekmiyordur.
Üç alternatifli kanalı olan listelerden, üç kanal da takılmadan çalışıyor şimdilik.

Free ip TV öyledir diyorlar 5 saniye gecikmeli izlemeye ayarlasan bile yayın donuyor
Bende şu anda öyle bir sorun yok. Geriden gelmesi kaçınılmaz ama takılma veya donma yok.
Belki varsa kullanılan DNS adresi ya da açık olan VPN etki ediyordur. Bu ikisi de olmadan izlerken oluyorsa internet altyapısı, kullanılan modemin veya cihazların kablosuz/ethernet sürücü problemleri gibi gibi birçok alternatif sayılabilir.

Özetle yayınlara has bir durum değil en azından konumuz @patr0n 'un verdiği linkler ise. Bireysel olarak bizlerin cihazlar, donanım, uygulama ve servis sağlayıcılarımızla ilgili.

Bende şu anda öyle bir sorun yok. Geriden gelmesi kaçınılmaz ama takılma veya donma yok.
Belki varsa kullanılan DNS adresi ya da açık olan VPN etki ediyordur. Bu ikisi de olmadan izlerken oluyorsa internet altyapısı, kullanılan modemin veya cihazların kablosuz/ethernet sürücü problemleri gibi gibi birçok alternatif sayılabilir.

Özetle yayınlara has bir durum değil en azından konumuz @patr0n 'un verdiği linkler ise. Bireysel olarak bizlerin cihazlar, donanım, uygulama ve servis sağlayıcılarımızla ilgili.
Sparkle tv de sunucu gücünü görüntüleyebiliyorum kullanıma bağlı ama çoğu liste yerin dibinde hls sunucular

Sparkle tv de sunucu gücünü görüntüleyebiliyorum kullanıma bağlı ama çoğu liste yerin dibinde hls sunucular
Bravo.
Tek amaç kötülemek olduktan sonra siz daha çok yazarsınız bunları.
Yani faydalabilen de var faydalanamayan da. Denklem bu kadar basit

Forumca herkes bıraksın bu işleri ve başka şeylerle uğraşsın ister gibisiniz, eh yani ;))

Elbette sizin bileceğiniz iş ama en azından bu forum alanındaki paylaşılan linklerden memnun değilseniz diğer konulardan faydalanmaya çalışın.

Bravo.

Forumca herkes bıraksın bu işleri ve başka şeylerle uğraşsın ister gibisiniz, eh yani ;))

Elbette sizin bileceğiniz iş ama en azından bu forum alanındaki paylaşılan linklerden memnun değilseniz diğer konulardan faydalanmaya çalışın.
Ben sorun yok dersem sorun nasıl çözülecek peki spor izleyen insanlar sayesinde IPTV yi mecburen kullanmak isteyen insanlar 3000 kişilik sunucularda maç izlemek için 10bin kişi giriyorsa saldırı yapıyorsa programlarla böyle yerinde sayarız bunun için ayrı M3u listesi olması lazım

Bravo.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum zaten lua yada Python öğrenip program yapmakdansa eklenti yapın öpen source gelişsin para gözünüzü bürümesin yoksa yok olup gidiceksiniz zaten hls sunucu için büyük bütçe lazım bunu bile aşabiliriz belki

Ben sorun yok dersem sorun nasıl çözülecek peki spor izleyen insanlar sayesinde IPTV yi mecburen kullanmak isteyen insanlar 3000 kişilik sunucularda maç izlemek için 10bin kişi giriyorsa saldırı yapıyorsa programlarla böyle yerinde sayarız bunun için ayrı M3u listesi olması lazım
Sorun var derseniz de bu linkleri paylaşanlar ne yapabilir onu da düşünün. Ücretsiz kullanmak isteyenler için karşılıksız uğraşıyorlar. Siz de gelmiş o yok bu yok şu olmuyor bu olmuyor...
Bırakın herkesi kendi haline kullanabilen kullanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri