Öneri 1200 Kişilik Süresiz Ulusal Kanallar&Uygulama

tekkan

Müdavim
Konular
99
Selamlar

• Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
  • Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır. ( Sürekli ibo playeri kurmaya çalışmaktadır. )
  • Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok :)
  • İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun

Screenshot 20250807 095509Screenshot 20250807 095305Screenshot 20250807 095720Screenshot 20250807 095653Screenshot 20250807 101311

Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linkler aşağıya bırakılmıştır.
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.

• Listeleri harici oynatıcılar için uygun hale getiren @ismailturret 'e teşekkürler. #Post 60 Tıkla / #Post 64
  • Linki Televizo, Tivimate gibi harici oynatıcılara ekleyip izleyebilirsiniz.

1000 kişilik:

200 Kişilik:

Son düzenleme:
Selamlar

• Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
  • Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
  • Liste adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece güncel adres ile çalışmaya devam eder.( garantisi yok :) )

Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527

Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ve başka playerlerde kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. ( Çalıştırabilen olursa yazsın :) )
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz.

Eğer ileride patlamazsa çok güzel hızlı ve akıcı eline sağlık

Selamlar

• Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
  • Liste adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece güncel adres ile çalışmaya devam eder.( garantisi yok :) )

Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527

Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ve başka playerlerde kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. ( Çalıştırabilen olursa yazsın :) )
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz.

Eline Saglik Tekkan Kardesim

Selamlar

• Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece, güncel adres ile çalışmaya devam eder.( garantisi yok :) )
  • İbo player/playlist sitesinden farklı hesap eklemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun

Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ( Zahmet etmeyin ) Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. Çalıştırabilen olursa yazsın :)
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.

eline sağlık tekkan usta çok hızlı bir uygulama kanalları cogalta bilirsen süper olurdu teşekkürler

Aynı listenin 200 kişilik olanı ilk mesaja eklendi. Kanallar uygulamada ara ara gidebilir.

Geri