Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Televizo uygulamasında açılmadı hocam hangi uygulama kullanabilirim
Hocam açılmayacağını ima ettikTelevizo uygulamasında açılmadı hocam hangi uygulama kullanabilirim
Dedigin uygulamanın indirme linki var mı konuda deneyelimHocam açılmayacağını ima ettikuygulama harici zor .
İlk mesaj da verildi ''Wind1K'' yazan dosya.Dedigin uygulamanın indirme linki var mı konuda deneyelim
Sürekli liste offline oluyor ama
Evet liste ekleme yapamazsınız. Linkin benle ilgisi yok, uygulamanın bağlandığı yerden gelmekte kanallar.Üstad teşekkürler. Apk kurdum gelen ekran playlist eror, sizin liste içinde gömülü ise durum bu.
Listenizi ekleme yeri de yok; sanırım siz ekleme-çıkarma yapabilirsiniz gibi geldi bana
İndirdim çalışıyor teşekkür ederiz üstadİlk mesaj da verildi ''Wind1K'' yazan dosya.
Eline sağlık reis.Selamlar
- Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
- Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
- Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece, güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok
- İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527
Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ( Zahmet etmeyin ) + Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. Çalıştırabilen olursa yazsın
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.
1000 kişilik liste:
200 kişilik liste:
[*]Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
[*]
[*]Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
[*]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uygulama harici linklerin çalışmayacagını ilk mesaj da ima ettik reis. Gözünden kaçmış olmalı.Eline sağlık reis.
1000 kişilik listeye ulaşılmıyor.
200 kişilik listeden kanalları gördüm ama çalışmadı.
Bilgisayarda windows IPTV Player ile.
Eline emeğine sağlık teşekkürlerSelamlar
- Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
- Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
- Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece, güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok
- İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun
Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527
Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ( Zahmet etmeyin ) + Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. Çalıştırabilen olursa yazsın
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.
1000 kişilik liste:
200 kişilik liste:
[*]
[*]
Biriniz yangın alarmına bassın Sakinleşsin şu ortalıkUygulama harici linklerin çalışmayacagını ilk mesaj da ima ettik reis. Gözünden kaçmış olmalı.Ortalık sakinleşsin liste normale dönecektir.
Cortlamaz reis listenin değişik bir sistemi var. @ismailturret çözmeye çalışıyor.Liste cortladı
Valla benim dreamstar var hocam mydreamtv yazdım baktım açmadıCortlamaz reis listenin değişik bir sistemi var. @ismailturret çözmeye çalışıyor.
Reis aslında bu uygulama ve listeyi ihtiyacı olan büyüklerimiz için paylaştım. Açıp hemen kullansınlar diye. Yoksa sen de biliyorsun forum da dünya kadar ulusal kanal listeleri var.Valla benim dreamstar var hocam mydreamtv yazdım baktım açmadı
Ulusal kanalları izlemek için bile neler yapıyoruz ah kapitalist sistem![]()
Var hocam var ama işte iyisine denk gelmek güzel olanı bulabilmekReis aslında bu uygulama ve listeyi ihtiyacı olan büyüklerimiz için paylaştım. Açıp hemen kullansınlar diye. Yoksa sen de biliyorsun forum da dünya kadar ulusal kanal listeleri var.