Öneri 1000 Kişilik Süresiz Ulusal Kanallar&Uygulama

Sürekli liste offline oluyor ama liste ban mı yiyor acaba

Üstad teşekkürler. Apk kurdum gelen ekran playlist eror, sizin liste içinde gömülü ise durum bu.
Listenizi ekleme yeri de yok; sanırım siz ekleme-çıkarma yapabilirsiniz gibi geldi bana

Selamlar

• Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
  • Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
  • Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece, güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok :)
  • İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun

Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527

Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ( Zahmet etmeyin ) + Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. Çalıştırabilen olursa yazsın :)
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.

1000 kişilik liste:
  • [*]
    [*]
200 kişilik liste:
  • [*]
    [*]

Eline sağlık reis.
1000 kişilik listeye ulaşılmıyor.
200 kişilik listeden kanalları gördüm ama çalışmadı.
Bilgisayarda windows IPTV Player ile.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    253.7 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    149.3 KB · Görüntüleme: 18
Eline sağlık reis.
1000 kişilik listeye ulaşılmıyor.
200 kişilik listeden kanalları gördüm ama çalışmadı.
Bilgisayarda windows IPTV Player ile.
Uygulama harici linklerin çalışmayacagını ilk mesaj da ima ettik reis. Gözünden kaçmış olmalı.:) Ortalık sakinleşsin liste normale dönecektir.

Selamlar

• Uygulama içinde 1000 kişilik hazır ulusal kanalların bulunduğu liste vardır. indirip kurmanız yeterli olacaktır.
  • Uygulama ve liste bitiş tarihleri aşağıda resimlerde belirtilmiştir. Uygulama içi güncelleme tarafımca kapatılmıştır.
  • Liste, adres değişse de, uygulama kurulu olduğu sürece, güncel adres ile çalışmaya devam eder. Garantisi yok :)
  • İbo player/playlist sitesinden farklı hesap ekleyemezsiniz. Ben eklerim derseniz buyurun

Ekli dosyayı görüntüle 11521Ekli dosyayı görüntüle 11522Ekli dosyayı görüntüle 11525Ekli dosyayı görüntüle 11526Ekli dosyayı görüntüle 11527

Uygulama içinden linki aşırtmak isteyenler ( Zahmet etmeyin ) + Farklı İptv oynatıcılarda kullanmak isteyenler için linki bırakıyorum. Çalıştırabilen olursa yazsın :)
Lütfen virus var çığırtkanlığı yapmayın. VirusTotal sonucu aşağıdadır. İsteyen kurar, isteyen kurmaz. Seçim sizin.

1000 kişilik liste:
  • [*]
    [*]
200 kişilik liste:
  • [*]
    [*]

Eline emeğine sağlık teşekkürler

Liste boş
IMG 1920

Valla benim dreamstar var hocam mydreamtv yazdım baktım açmadı 😃
Ulusal kanalları izlemek için bile neler yapıyoruz ah kapitalist sistem😃😃😃
Reis aslında bu uygulama ve listeyi ihtiyacı olan büyüklerimiz için paylaştım. Açıp hemen kullansınlar diye. Yoksa sen de biliyorsun forum da dünya kadar ulusal kanal listeleri var.

Reis aslında bu uygulama ve listeyi ihtiyacı olan büyüklerimiz için paylaştım. Açıp hemen kullansınlar diye. Yoksa sen de biliyorsun forum da dünya kadar ulusal kanal listeleri var.
Var hocam var ama işte iyisine denk gelmek güzel olanı bulabilmek
Yakında çanak falan kalmayacak bence IPTV bu zor zamanlarda iyi yetişiyor hemde çanak kirlilik artık
Otellerde bile IPTV sistemine geçenler var

Geri