Öneri 1000 Kişilik Süresiz Ulusal Kanallar&Uygulama

Valla benim dreamstar var hocam mydreamtv yazdım baktım açmadı 😃
Ulusal kanalları izlemek için bile neler yapıyoruz ah kapitalist sistem😃😃😃
Reis senin cihaz dreamstar ise cihazın marketinde bu uygulama var. :) oradan indirip kullanabilirsin ( sınırsız aynı liste gelir ). Hatta bu uygulamayı kurduğunda ,güncelleme yapıp ibo playeri kuruyor. Onun da içinde sürekli kayıtlı iptv hesaplar olur. Ben bu uygulamayı dreamstar dan arakladım.

Reis senin cihaz dreamstar ise cihazın marketinde bu uygulama var. :) oradan indirip kullanabilirsin ( sınırsız aynı liste gelir ). Hatta bu uygulamayı kurduğunda ,güncelleme yapıp ibo playeri kuruyor. Onun da içinde sürekli kayıtlı iptv hesaplar olur. Ben bu uygulamayı dreamstar dan arakladım.
Hocam işte benim şansıma B2 pro eski model ama iş görü yor marketi yok benimkinin

Bu olması lazım sanırım reis, kur bir bak.

Bunlarda olabilir.

Marketleri indirdim Kurup Bakayim Neler Var Saol Tekkan Kardesim Eline Saglik

Evet. Dreamstara özgü prgramla ulusal kanallar için sordum
Malesef sizin cihazda bu tür uygulamalar ve ulaşabileceğiniz market yok. Genelde dreamstar'ın lisanssız cihazlarına özgüdür. İlk mesajdaki uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Ya da üstte verilen marketleri kurup deneyebilirsiniz.

Farklı playerden çalıştırdıım şimdi ne oluyor :))
Helal olsun sana oluyor. Bizde de çalışıyor zaten :) Böyle böyle beyin fırtınası yapmış oluyoruz. Yöntemi paylaşabilirsin.

Selamlar,
Uygulamayı inceledim, linklerin sadece uygulama içinde açılması için user-agent koruması eklemişler.
İleride panel adresi değişirse diye de uygulamanın bağlandığı yerden direkt panel adresini alan, m3u'yu indiren ve sonrada user-agent değeri eklenmiş haliyle m3u'yu sunan tek bir link oluşturdum. Uygulamanın adı Rüzgar olduğu için ben de öyle isimlendirdim.
VLC, Televizo, Tivimate gibi uygulamalarda test ettim sorunsuz çalıştı. Umarım işinize yarar.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Geri