10 puanlik Uzman Sorusu: Güncel EPG Servisi|Çözümü

a008mania

Üye
Konular
7
Herkese merhaba,
Herhangi bir listeyle uyumlu ve doğru calisan, sık güncellenen bir EPG çözümü/servisi var mıdır kullandığınız?

Aşağıdakileri deneyin isterseniz. Linklere tıklarsanız direkt sayfayı gösterir onu kullanırsınız isterseniz ya da indirme bağlantısı ile indirip dosya olarak yüklersiniz. Devamlılığı ya da kararlılığını garanti edemem bana ait olmadıkları için ama işinizi görecektir diye umuyorum.

ÜlkeEpg Dosya Bilgisi
Türkiye (564.98 KB)
138 channels (09-11-24)

(69.10 KB)
113 channels (09-11-24)

(304.47 KB)
163 channels (09-11-24)

(443.28 KB)
142 channels (09-11-24)

Aşağıdakileri deneyin isterseniz. Linklere tıklarsanız direkt sayfayı gösterir onu kullanırsınız isterseniz ya da indirme bağlantısı ile indirip dosya olarak yüklersiniz. Devamlılığı ya da kararlılığını garanti edemem bana ait olmadıkları için ama işinizi görecektir diye umuyorum.

ÜlkeEpg Dosya Bilgisi
Türkiye (564.98 KB)
138 channels (09-11-24)

(69.10 KB)
113 channels (09-11-24)

(304.47 KB)
163 channels (09-11-24)

(443.28 KB)
142 channels (09-11-24)
çok iyimiş teşekkürler @m3ulistebakicisi

Herkese tesekkurler..Benzer kaynaklara ulasmisiz. Fakat ben tivimate de calistirabildigim bir secenege henuz rastlamadim. Vakit ayirip, cozdugum zanan sizlerle de paylasacagim👍

Herkese tesekkurler..Benzer kaynaklara ulasmisiz. Fakat ben tivimate de calistirabildigim bir secenege henuz rastlamadim. Vakit ayirip, cozdugum zanan sizlerle de paylasacagim👍
tivimatede Kendinizde epg atayabilirsiniz.arkadaşların yukarıda verdiği epg linkleri benim bildiğin en iyileri.epgleri tivimateye yükledikten sonra kanal açıkken geri tuşuna basın epg atamak istediğiniz kanala kumandadan ok tuşuna basılı tutun ekranın sağ tarafında çıkan bölümde epg ata kısmına geldiğinizde kanal isimleri çıkar oradan istediğiniz kanala epg atayabilirsiniz.daha sonra tivimatede ayarlar-genel-verileri yedeklerseniz ileride sorun yaşarsanız yedekten geri alabilirsiniz.

" "
Deneyebilirsiniz logoludur.bevy epg de eskiden logoluydu ama maalesef kaldırmışlar.

Son düzenleme:
Sanırım ben çok temel bir konuyu atlıyorum..ne kendi bulduklarım, ne de paylasılanlardan hiçbiririni çalıştıramadım

Ayarlar-epg-epg kaynakları yukarıda yazan epg adreslerini noktası harfi virgülüne kadar yazdığınızda olması lazım.tivimate son sürüm dediğinize göre premium kullanıyorsunuz.bendeki tivimateyi yedekleyip atayım diye sormuştum ama bendeki eski versiyon uyum sağlamayabilir.

Herkese merhaba,
Herhangi bir listeyle uyumlu ve doğru calisan, sık güncellenen bir EPG çözümü/servisi var mıdır kullandığınız?
Galiba sorunun çözümü.ayarlar-çalma listesi-liste adresini tıkla-epg kaynakları kaynak üzerini tıkla. Ana ekrana geldiğinde epg kanallara otomatik gelmezse 6 mesajda yazdığım gibi yapman gerekiyor umarım çözülür.

Geri