Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ülke | Epg Dosya Bilgisi |
---|---|
Türkiye |
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
(564.98 KB)138 channels (09-11-24)
Giriş yap veya üye ol.
(69.10 KB)113 channels (09-11-24)
Giriş yap veya üye ol.
(304.47 KB)163 channels (09-11-24)
Giriş yap veya üye ol.
(443.28 KB)142 channels (09-11-24) |
çok iyimiş teşekkürler @m3ulistebakicisiAşağıdakileri deneyin isterseniz. Linklere tıklarsanız direkt sayfayı gösterir onu kullanırsınız isterseniz ya da indirme bağlantısı ile indirip dosya olarak yüklersiniz. Devamlılığı ya da kararlılığını garanti edemem bana ait olmadıkları için ama işinizi görecektir diye umuyorum.
Ülke Epg Dosya Bilgisi Türkiye Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(564.98 KB)
138 channels (09-11-24)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(69.10 KB)
113 channels (09-11-24)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(304.47 KB)
163 channels (09-11-24)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(443.28 KB)
142 channels (09-11-24)
tivimatede Kendinizde epg atayabilirsiniz.arkadaşların yukarıda verdiği epg linkleri benim bildiğin en iyileri.epgleri tivimateye yükledikten sonra kanal açıkken geri tuşuna basın epg atamak istediğiniz kanala kumandadan ok tuşuna basılı tutun ekranın sağ tarafında çıkan bölümde epg ata kısmına geldiğinizde kanal isimleri çıkar oradan istediğiniz kanala epg atayabilirsiniz.daha sonra tivimatede ayarlar-genel-verileri yedeklerseniz ileride sorun yaşarsanız yedekten geri alabilirsiniz.Herkese tesekkurler..Benzer kaynaklara ulasmisiz. Fakat ben tivimate de calistirabildigim bir secenege henuz rastlamadim. Vakit ayirip, cozdugum zanan sizlerle de paylasacagim![]()
Son surum…yani dogru tanımlıyorum gibi geliyor ama herhangi bir epg datası gelmiyor tv managerda
Tivimate hangi sürümünü kullanıyorsunuz
Galiba sorunun çözümü.ayarlar-çalma listesi-liste adresini tıkla-epg kaynakları kaynak üzerini tıkla. Ana ekrana geldiğinde epg kanallara otomatik gelmezse 6 mesajda yazdığım gibi yapman gerekiyor umarım çözülür.Herkese merhaba,
Herhangi bir listeyle uyumlu ve doğru calisan, sık güncellenen bir EPG çözümü/servisi var mıdır kullandığınız?