Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tasarım olarak hiç beğendiğim bir araç değil. Özellikle iç tasarımda kadranın orta gövdeye yerleştirilmesi falan alışılmışın dışında.Citroen C4 Picasso. Hayatımda kullandığım en konforlu araç. Donanım olarak epey dolu. 2018'den beri üretilmiyor. Üretimi neden durdu bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan bir araç değil. Piyasası güzel.
Zamanında almaya karar vermiş ama üretimden kalktığını öğrendiğimde vazgeçmiştim. Bence de çok güzel bir araç.Citroen C4 Picasso. Hayatımda kullandığım en konforlu araç. Donanım olarak epey dolu. 2018'den beri üretilmiyor. Üretimi neden durdu bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan bir araç değil. Piyasası güzel.
Fransızlar tasarımdan anlamaz ve zevksizler. Flash kullandım yıllar önce, küllük teyibin üstündeydi. Cam otomatiği orta konsoldaydı, camı açmak için sünerdik. Bu c4 ün de önü neresi arkası neresi belli değil. Bir kötü örnek de resimde tasarım faciası. Reklamında, çirkinler de güzeldir diyordu Fransız kanalındaTasarım olarak hiç beğendiğim bir araç değil. Özellikle iç tasarımda kadranın orta gövdeye yerleştirilmesi falan alışılmışın dışında.
meraktan araştırıyorum, hyundai i20’lerde az yakıyor ama onlarda donanım olarak boş geliyor açıkçası.
Bende çirkin araba fantezisi var galiba hocam. Fiat Multipla'ya bile bayılıyorum.Fransızlar tasarımdan anlamaz ve zevksizler. Flash kullandım yıllar önce, küllük teyibin üstündeydi. Cam otomatiği orta konsoldaydı, camı açmak için sünerdik. Bu c4 ün de önü neresi arkası neresi belli değil. Bir kötü örnek de resimde tasarım faciası. Reklamında, çirkinler de güzeldir diyordu Fransız kanalında