1 Milyon TL’ye hangi aracı alırdınız?

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
217
1 milyon tl ile alınabilecek az yakan ve biraz donanımlı hangi aracı alırdınız?

Citroen C4 Picasso. Hayatımda kullandığım en konforlu araç. Donanım olarak epey dolu. 2018'den beri üretilmiyor. Üretimi neden durdu bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan bir araç değil. Piyasası güzel.

Citroen C4 Picasso. Hayatımda kullandığım en konforlu araç. Donanım olarak epey dolu. 2018'den beri üretilmiyor. Üretimi neden durdu bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan bir araç değil. Piyasası güzel.
Tasarım olarak hiç beğendiğim bir araç değil. Özellikle iç tasarımda kadranın orta gövdeye yerleştirilmesi falan alışılmışın dışında.

meraktan araştırıyorum, hyundai i20’lerde az yakıyor ama onlarda donanım olarak boş geliyor açıkçası.

Zamanında almaya karar vermiş ama üretimden kalktığını öğrendiğimde vazgeçmiştim. Bence de çok güzel bir araç.

Jeep Bakabilirsiniz Hocam Birde Chewrolet Cobalt Ss size Yakisir

Tasarım olarak hiç beğendiğim bir araç değil. Özellikle iç tasarımda kadranın orta gövdeye yerleştirilmesi falan alışılmışın dışında.

meraktan araştırıyorum, hyundai i20’lerde az yakıyor ama onlarda donanım olarak boş geliyor açıkçası.
Fransızlar tasarımdan anlamaz ve zevksizler. Flash kullandım yıllar önce, küllük teyibin üstündeydi. Cam otomatiği orta konsoldaydı, camı açmak için sünerdik. Bu c4 ün de önü neresi arkası neresi belli değil. Bir kötü örnek de resimde tasarım faciası. Reklamında, çirkinler de güzeldir diyordu Fransız kanalında 1000082144

Fransızlar tasarımdan anlamaz ve zevksizler. Flash kullandım yıllar önce, küllük teyibin üstündeydi. Cam otomatiği orta konsoldaydı, camı açmak için sünerdik. Bu c4 ün de önü neresi arkası neresi belli değil. Bir kötü örnek de resimde tasarım faciası. Reklamında, çirkinler de güzeldir diyordu Fransız kanalında
Bende çirkin araba fantezisi var galiba hocam. Fiat Multipla'ya bile bayılıyorum.

Olabilir, çirkin araç yarışmasında derecesi var o modelin. Benim gözümde en çirkin araç, büyük farlı eski kasa Doblo. Binek araçla minibüsü kes yapıştır yapmış sanki tasarımcısı. Ne kadar sevmem? Bağışlasalar almam da binmem de

Güzel araba çirkin araba işi çok kişisel bir şey, hele ki Fransızlar tasarımdan anlamaz ve zevksizler ifadesi fazla iddialı olmuş. C4 Picasso bence gayet de güzel görünen bir araç, ayrıca donanım olarak şu an bile çok az rakibi vardır.

1751832275153

Sadece ortada ekran kullanmak da yeni trend biliyorsunuz :) Citroen bunu yıllar önce çok da başarılı bir şekilde yapmış.

1751832497006

Ayrıca yine bence piyasadaki kendi fiyat baremindeki en güzel araç da Peugeot 408, kanalda videosu da var ve bizzat alıp kullandığım bir araç, konfor ve yakıt olarak da çok başarılı.

1751832410434

Geri