Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Selam usta Mayıs Güncel liste varmı teşekkürler emekleriniz için

Son düzenleme:
Selam usta Mayıs Güncel liste varmı teşekkürler enmekleriniz için
Forumda başka paylaşan üyelerde var birde onlara göz atın ya da bu paylaştığım linkleri checkera atın illaki çalışan denk gelir.

patron allah razı olsun linkleri patladıkça kontrol ediyorum yenileri gelmiş mi diye. Checkerdan onay aldıklarımda çoğu zaman login failed oluyor bazen de giriyor ama hiçbir şey açmıyor normal mi bu durum. Bi de linkleri daha sık güncelleme şansımız var mıdır <3

patron allah razı olsun linkleri patladıkça kontrol ediyorum yenileri gelmiş mi diye. Checkerdan onay aldıklarımda çoğu zaman login failed oluyor bazen de giriyor ama hiçbir şey açmıyor normal mi bu durum. Bi de linkleri daha sık güncelleme şansımız var mıdır <3
Amin cümlemizden, eskiden düzenli güncelliyordum ama artık ne yalan söyleyim üşenmediğim vakit güncelliyorum. :)

Linkler uzun zamandır güncel değil patlamıştır, panel değişmiştir, vpn istiyo olabilir net bir şey diyemiyorum.

Merhabalar Sayıs patr0n öncelikle emekleriniz için nekadar teşekür etsek azdır son mesajınız belitrtginiz gibi elbette müsait oldugunuzda ve istediginiz zaman günceleme yapacaksınız bende arkadaşlar gibi ara ara linkleri kontrol ediyoruma ancak şuana kadar 1 tane bile çalışan yok VPN kulanmıyorum bizim bi bu zevkimiz var yakın zamanda bir el atarsanız seviniriz teşekkürler saygılar sunarım

Merhabalar Sayıs patr0n öncelikle emekleriniz için nekadar teşekür etsek azdır son mesajınız belitrtginiz gibi elbette müsait oldugunuzda ve istediginiz zaman günceleme yapacaksınız bende arkadaşlar gibi ara ara linkleri kontrol ediyoruma ancak şuana kadar 1 tane bile çalışan yok VPN kulanmıyorum bizim bi bu zevkimiz var yakın zamanda bir el atarsanız seviniriz teşekkürler saygılar sunarım
Merhaba teşekkür ederim, müsait olduğum an güncelleyeceğim.

Güncellendi
Yeni yaptığım eklemelerle birlikte checkera attım çalışanları ayıkladım. Bende çalışan sizde çalışmayabilir ona yapacak bir şey yok dilerseniz vpn ile denersiniz.

Televizo uygulamasına hangi m3u yu yazacağım. İşin içinden çıkanadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Patron kardeşim senden bir ricam var.
Forumda takip ettiğim kadarıyla sen bu iptv işlerinden çok iyi anlayan birisin.
Bu paylaştığın m3u linkleri bir iki gün mükemmel çalışıyor ama sonra çalışmaz oluyor.
Saygısızlık etmek istemem ama bu kısa ömürlü linkleri paylaşmanın bir anlamı yok.
Ulusal kanallar listesi yapsan sürekli güncellenen, sadece legal kanallar olan.
Zaten var diyeceksin, biliyorum,
Televizo uygulamasında DRAG10 ve MyWay06 listelerini kullanıyorum ama her kanal çalışmıyor onlarda da. Tam televizyonu açıyorum, seyeredeceğim kanal patlamış oluyor.
Sen sağlam bir liste yapsan, ulusal, haber, spor, belgesel, müzik ve çizgi film kategorileri olan, sadece yasal kanallardan oluşan, mümkün müdür?

Patron kardeşim senden bir ricam var.
Forumda takip ettiğim kadarıyla sen bu iptv işlerinden çok iyi anlayan birisin.
Bu paylaştığın m3u linkleri bir iki gün mükemmel çalışıyor ama sonra çalışmaz oluyor.
Saygısızlık etmek istemem ama bu kısa ömürlü linkleri paylaşmanın bir anlamı yok.
Ulusal kanallar listesi yapsan sürekli güncellenen, sadece legal kanallar olan.
Zaten var diyeceksin, biliyorum,
Televizo uygulamasında DRAG10 ve MyWay06 listelerini kullanıyorum ama her kanal çalışmıyor onlarda da. Tam televizyonu açıyorum, seyeredeceğim kanal patlamış oluyor.
Sen sağlam bir liste yapsan, ulusal, haber, spor, belgesel, müzik ve çizgi film kategorileri olan, sadece yasal kanallardan oluşan, mümkün müdür?
Patlama sebebini anlatım sana bı linke 500 kişi çöküyor panel otomatik yan ban atıyo yada slot donuyo yada panel sahibi anlayıp kapatıyor

Konuyu görüntüleyenler

• lex2

Geri