Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Güncellendi

Checker'ın bulunduğu sunucumda açık aramaya çalışan arkadaş yapmaya çalıştığın işleme devam etme ip adresin gözükmüyor mu sanıyosun kardeşim ?
İyilik yaptık diye suistimal etme hakkını nereden buldun merak ettim.

Güncellendi

Checker'ın bulunduğu sunucumda açık aramaya çalışan arkadaş yapmaya çalıştığın işleme devam etme ip adresin gözükmüyor mu sanıyosun kardeşim ?
İyilik yaptık diye suistimal etme hakkını nereden buldun merak ettim.
Selamünaleyküm hocam ellerinize sağlık, ne oldu birisi bir şeyler mi yapmaya Çalışıyor

Selamünaleyküm hocam ellerinize sağlık, ne oldu birisi bir şeyler mi yapmaya Çalışıyor
iptvcheckerı kendi sunucum üzerinden erişime açtım biriside sunucuda açık arama derdinde ip adreside elimde haberi yok galiba..

iptvcheckerı kendi sunucum üzerinden erişime açtım biriside sunucuda açık arama derdinde ip adreside elimde haberi yok galiba..
Anladım hocam Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim, var böyle insanlar işte, iyilikte yapsan yararlanamazsın bazılarına..

Anladım hocam Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim, var böyle insanlar işte, iyilikte yapsan yararlanamazsın bazılarına..
Çokta öenmli değil hocam 1 2 tane şey denese tamamda bir sürü şey denemiş bunu galiba iptv paneli sandı m3u varsa çarpmaya çalıştı diye düşünüyorum. :D

1742080691550
Kardeşim sorunlu musun niye inatla buna çabaliyosun ? :D Hayır kapatsam ne yapabileceksin anlamadım. :D Birde utanmadan vpn ile bağlanıp bir rusya bir uk üzerinden bağlanıyorsun manyak mısın sen ? :D

robots.txt tekrar bak tamam mı :D

Son düzenleme:
<Güncellendi>
Forumda relax panel paylaşılmıştı bendekiler ile birleştirdim paylaştım.
Ek olarak yine forumda checker paylaşılmıştı bunu da kendimce yeniden düzenledim aktif linkleri indirmek için buton ekledim.
Orijinal konu
Buda düzenlediğim checker, her yerden erişmek için kendi sunucumda erişime açtım isteyen kullanabilir.
@Thanos 'a paylaşımı için teşekkür ederim.
patron sizin checker bende artık açılmıyor.url bulunamadı boş sayfa çıkıyor.bilginize sunarım

Çokta öenmli değil hocam 1 2 tane şey denese tamamda bir sürü şey denemiş bunu galiba iptv paneli sandı m3u varsa çarpmaya çalıştı diye düşünüyorum. :D
linkleri topladan düzgün linkleride deniyorum ama böyle oluyor sorun ne acaba vpn ile mi girmek lazım?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-17 150619.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-17 150619.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 24
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

15.03.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.

ραтя0и

Merhaba @patr0n senin linkleri veya başka birçok m3u linkini latte m3u editör aracında düzenleyemiyorum yani içeriği inmiyor TS olduğu için olabilir mi

Merhaba @patr0n senin linkleri veya başka birçok m3u linkini latte m3u editör aracında düzenleyemiyorum yani içeriği inmiyor TS olduğu için olabilir mi
Bilmiyorum @Latte'ye sormak lazım. Abi .ts desteği yok mu ?

Bu sorunu sadece .ts olanlarda yaşıyorsanız output=ts varsa silin sonunda sadece .m3u olacak şekilde deneyin.

Aynı mesajdan neden 2 tane göndermiş bu

Bilmiyorum @Latte'ye sormak lazım. Abi .ts desteği yok mu ?

Bu sorunu sadece .ts olanlarda yaşıyorsanız output=ts varsa silin sonunda sadece .m3u olacak şekilde deneyin.
Uzantısı hiç önemli değil kardeşim. Liste düzensizdir ve benim doğrulama sistemimi geçemiyordur ya da cors politikasına takıldığı için içeri aktarılamıyordur.

Eğer dosya indirilebiliyorsa inen dosya dosya ile yükle ile de yüklenmiyorsa liste düzensizliğidir, yükleniyorsa url haliyle cors politikasına takılıyordur.
Yine de her halükarda liste içeriğini yani extm3u'dan itibaren tüm kodları kopyala yapıştır ile metin ediötür'üne yapıştırınca liste ekrana yansır.

Uzantısı hiç önemli değil kardeşim. Liste düzensizdir ve benim doğrulama sistemimi geçemiyordur ya da cors politikasına takıldığı için içeri aktarılamıyordur.

Eğer dosya indirilebiliyorsa inen dosya dosya ile yükle ile de yüklenmiyorsa liste düzensizliğidir, yükleniyorsa url haliyle cors politikasına takılıyordur.
Yine de her halükarda liste içeriğini yani extm3u'dan itibaren tüm kodları kopyala yapıştır ile metin ediötür'üne yapıştırınca liste ekrana yansır.
Doğrudur abi bende "Bu sorunu sadece .ts olanlarda yaşıyorsanız output=ts varsa silin sonunda sadece .m3u olacak şekilde deneyin." böyle bir öneride bulundum sen gelene kadar bi deneme yapılsın neyin ne olduğu ortaya çıkar diye.

Kullandığım linkler bana ait değil hocam bizzat patronun sorunu neyden kaynaklandığını hala çözemedim...

Doğrudur abi bende "Bu sorunu sadece .ts olanlarda yaşıyorsanız output=ts varsa silin sonunda sadece .m3u olacak şekilde deneyin." böyle bir öneride bulundum sen gelene kadar bi deneme yapılsın neyin ne olduğu ortaya çıkar diye.
Yani işin doğrusu her türlü dosya veya içerik yüklenebilsin diye yapmadım sistemi.

Biraz daha acemilere yönelik sorunsuzca kullanıp liste oluşturabilir ve düzenleyebilirler diyerek bazı doğrulamalar ekledim.
Mesela ekli olmasa da liste açıldıktan sonra otomatik olarak tvg-id, tvg-logo, group-title ya da tvg-name gibi alanları ekletiyorum boş da olsalar. Logo yoksa otomatik olarak bir logo ekleniyor.

Liste'nin extm3u ile başlayıp extinf: satırlarını içermesi gerekiyor bütünlük açısından ama liste içerisinde normalde olmayan comment alanları varsa o zaman direkt açılmayabilir. Açılırsa da o alanlar sistem tarafından otomatik silinir çünkü normal bir listede o alanlar olmaz.

Yani memetcandal'ın istediği header serbestliğinden sonra şu anda en azından benim sistemin kabul edilebilir alanları sayısı biraz değişti o kadar.

Aslında biraz da oynatıcılarda hata verebilen veya farkında olmadan hatalar yapılan listeleri otomatik düzeltmek üzerine kurulu altyapısı.

Mesela bazı listelerde #kodi alanları da var ama onları ekleyemezsin şu anda bendeki sistemde. Eklesen de farkına varamadan otomatik silmiş olurum 😅 çünkü doğrulamaya o kodları eklemediğim için gereksiz olarak algılanır ve kaldırılır gibi.

Elbette kullanışlı bulan ve kullanmak isteyenlere özel düzenlemeler yapmaya devam edebilirim. Eklemeler vs gibi.
Tabi bu lafım sana değil canım kardeşim. Sana bir not defteri yetiyor 😃

Kullandığım linkler bana ait değil hocam bizzat patronun sorunu neyden kaynaklandığını hala çözemedim...
Bir tanesini yazar mısınız linklerden? Neden yüklenmediğini daha iyi anlar ve size açıklayabilirim.

Hocam siz direkt m3u listesini çekip içeriği düzenlemeye çalışıyorsunuz değil mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri