Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
eyv PAtRon adam .Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и21.02.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:https://tinyurl.com/patronsport
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Eyvallah hocam sağ olun.eyv PAtRon adam .
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Xtream giriş varsa söyle yapınarkadaşlar burada yeniyim bu M3 linklerini Smart IPTV ye ekleyip çalıştırabilir miyiz
Kullanımdaysa sizde açılmaz konu içinde aynısını söyledim hocam.Linklerde sorunmu var kaç tane denedim açmadı hic
Kaç tane denedim reis aktif olan paylaşabilir misin rica etsemKullanımdaysa sizde açılmaz konu içinde aynısını söyledim hocam.
Hocam linkler aktif dediğim gibi kullanımda olduğu için sizde göstermiyor.Kaç tane denedim reis aktif olan paylaşabilir misin rica etsem
içlerinden link alıp iptv oynatıcısına yapıştırın hocamnasıl yapılacağını anlamadim yardımcı olabilir misin
Söylediğim sebepten kaynaklı başkası tarafından kullanımda o yüzdenBöyle hata cikiyor
https://forum.sinetech.tr/konu/derbiye-ozel-link.2942/sayfa-2#post-35518Böyle hata cikiyor kaç tane denediysem
o resimdeki programdan kanalları ve film dizileri izleyebiliyormuyuzHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и23.02.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:https://tinyurl.com/patronsport
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması