Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN-VAROLASIN-ESENKALASIN.

Son düzenleme:
büyük usta ellerin dert görmesin senden bir ricam olacak mümkün ise listeyi temizleme şansın varmı çalışanı bulmak çok zor oluyor saygılar

büyük usta ellerin dert görmesin senden bir ricam olacak mümkün ise listeyi temizleme şansın varmı çalışanı bulmak çok zor oluyor saygılar
En üste eklenen linkler her zaman yeni linktir hocam.

Rica ederim. Bağlantıya gidince en üstte verilen linkleri topluca altta yer alan ------ kısma kadar kopyalayıp checker içine yapıştırın tarama yapar anlık açık hesapları görebilirsiniz.

Rica ederim. Bağlantıya gidince en üstte verilen linkleri topluca altta yer alan ------ kısma kadar kopyalayıp checker içine yapıştırın tarama yapar anlık açık hesapları görebilirsiniz.
senin checker programı kullanıyorum çok teşekkürler iyki varsın

O ilk fotodaki programda dizi ve filmleri izleyebilirmiyiz
O program benim tarafımdan kodlanan bir program bi nevi iptv m3u linki oynatmaya yarıyor evet kanallar izleniyor fakat film veya diziyi hiç denemek aklıma dahi gelmedi o yüzden film, dizi için net bir şey söyleyemem.:)

DEĞERLİ EMEKLERİNİZLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ M3U'LAR HARİKA TEŞEKKÜRLER, SAĞOLUN.

Windows iptv player çalışırmı

Emeğinize sağlık sayenizde dün akşam rahat rahat PC den maç izledim. Liste paylaşan herkese teşekkür ederim

O artık çalışmıyor olabilir uzun zamandır güncellemiyorum.

İptv oynatıcısı olması yetiyor. Yayın codecleri uyumlu olduğu müddetçe bir sorun çıkmaz.
kral bu iptv linklerini nasıl buluyorsun öğretimi gelir mi?

Konuyu görüntüleyenler

Geri