Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

her şeyi bilmek önemli yeni dnsleri bildiğim için 10 tane hesap içinden buldum eline sağlık usta

her şeyi bilmek önemli yeni dnsleri bildiğim için 10 tane hesap içinden buldum eline sağlık usta
Hocam rica ederim ama onlar yeni dns değil yan paneldir eğer dns değişmiş olsaydı bunlarda çalışmazdı. Sizinde elinize sağlık. :)

@sinan31 Bu arada forumda tarama için program paylaştım o konu içinde combo dosyası da paylaştım orada ki combo ile tarama yapabilirsiniz içine kendi listenizi ekleyip tekrar eden user passleride ayrı bi program paylaştım onunla temizleyebilirsiniz. Merakınız ve bilginiz var diye düşündüğüm için anlattım. Kolay gelsin.

Teşekkürler, m3u listesini farklı bir m3u playlist e yükledim, televizio yükledim ve test sonuçlarında spor bölümünde birkaç kanal çıkarken; alternatiflerin hiçbirisinde yayın açılmadı. Bilginize

Teşekkürler, m3u listesini farklı bir m3u playlist e yükledim, televizio yükledim ve test sonuçlarında spor bölümünde birkaç kanal çıkarken; alternatiflerin hiçbirisinde yayın açılmadı. Bilginize
Rica ederim, neyi neye yüklediniz anlamadım. İçeride bir sürü link var içinden birisini seçip başka listeyle birleştirme mi yaptınız ? Yoksa spor linki olarak paylaştığım linki mi kastettiniz ? Eğer spor linkinde bahsediyorsanız açılmaması normal çünkü güncellemiyorum ilk paylaştığımda sadece spor kanallarını toplamıştım dileyen kendi düzenlesin diye o zamandan beri duruyor sileceğim bi ara. :)

IMG 7767
Hocam tv’de sadece ssiptv uygulaması var verdiğiniz linkleri yazdığımda link kayıt oluyor kanal listesini açmak istediğimde böyle bir uyarı çıkıyor kullanıcı adı şifreyi de yazıyorum ancak olmuyor ne yapabiliriz ? Bilgisi olan var mı

Ekli dosyayı görüntüle 4788
Hocam tv’de sadece ssiptv uygulaması var verdiğiniz linkleri yazdığımda link kayıt oluyor kanal listesini açmak istediğimde böyle bir uyarı çıkıyor kullanıcı adı şifreyi de yazıyorum ancak olmuyor ne yapabiliriz ? Bilgisi olan var mı
Ssiptv azizliğine uğradığınız için.. Ssiptv her türlü paneli açmıyor uygun panel bulmanız gerekiyor.

Ek olarak forumda birisi ssiptv için m3u dosyasını düzenleyip fazla kanalları silerseniz açılır gibi bir şey demişti ama emin değilim.

Ssiptv azizliğine uğradığınız için.. Ssiptv her türlü paneli açmıyor uygun panel bulmanız gerekiyor.

Ek olarak forumda birisi ssiptv için m3u dosyasını düzenleyip fazla kanalları silerseniz açılır gibi bir şey demişti ama emin değilim.
Doğrudur hocam maalesef smart tv de sadece bu uygulama var başka da yok bu arada sorunu çözdüm gibi linki yazarken =username yazısını silmişim galiba ondan olmuş şu anda sorun yok gibi teşekkür ederim yine de

Doğrudur hocam maalesef smart tv de sadece bu uygulama var başka da yok bu arada sorunu çözdüm gibi linki yazarken =username yazısını silmişim galiba ondan olmuş şu anda sorun yok gibi teşekkür ederim yine de
Bizde evde vestel smart tv kullanıyoruz ssiptv mecburiyeti içinde ben sadece deneme yapmak için bakmıştım ben hayatımda o kadar illet bir uygulama görmedim. Sorununuz çözüldüyse bi sıkıntı yok. Hayırlı akşamlar hocam.

Bizde evde vestel smart tv kullanıyoruz ssiptv mecburiyeti içinde ben sadece deneme yapmak için bakmıştım ben hayatımda o kadar illet bir uygulama görmedim. Sorununuz çözüldüyse bi sıkıntı yok. Hayırlı akşamlar hocam.
Ümit tv yi yükleyin her şeyi izlersiniz

Ümit tv yi yükleyin her şeyi izlersiniz
Smart tvye apk kurulmaz hocam hem zaten
gerek yok hocam elimde ki modlu uygulamalar fazlasıyla yetiyor. Lazımsa direkt onun m3u linki atıyım ? :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri