patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Sağ olun hocamemeğine sağlık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağ olun hocamemeğine sağlık![]()
Aynı soruyu bende sorucam ustam eline emeğine teşekkürler@patr0n güncellerken,yenileri alta mı yapıştırıyorsun yoksa yukarımı, hangileri yeni listede
@patr0n güncellerken,yenileri alta mı yapıştırıyorsun yoksa yukarımı, hangileri yeni listede
En üstte yer alanlar her zaman yeni güncellediklerim zaten her güncellemede ---- ile ayırıyorum.Aynı soruyu bende sorucam ustam eline emeğine teşekkürler
Tmm dır üstadım, teşekkür ederim ayrı ayrı her paylaşımın için.En üstte yer alanlar her zaman yeni güncellediklerim zaten her güncellemede ---- ile ayırıyorum.
Teşekkür ederim![]()
Rica ederim, hayırlı akşamlar.Tmm dır üstadım, teşekkür ederim ayrı ayrı her paylaşımın için.
7240 demek. Peki öyle olsun
İşte şöyle böyle diyelim7240 demek. Peki öyle olsun![]()
Günaydın usta...Ellerine sağlık
Günaydın hocam teşekkür ederimGünaydın usta...Ellerine sağlık
Eline sağlık patr0n tesekkurler<Güncellendi>
rica eder, hayırlı günler dilerim.Eline sağlık patr0n tesekkurler
3'lüklerden birini denedim tek linkten tümevarım yapayım çalışmazsa çamur atayım diye ama çalışıyordu.Güncellendi
harika hemde emeğine sağlık tşk,Başarılar eline sağlık ( ikimiz Burdaki arkadaşlar için EMEk veriyoruz) Böyle Dostane Devam edelim gerekirse yardımlaşalım @Patron
En iyisi bu bence
Hahaha bugün de şansım yaver gitti abi artık bir daha ki sefere.3'lüklerden birini denedim tek linkten tümevarım yapayım çalışmazsa çamur atayım diye ama çalışıyordu.
25k+ kanal ve Türkiye kanalları da çalışıyor. Hadi onlar belki çalışmaz da oradan yürürüm dedim yine olmadı.
7414 listenin hatrına... Bugünlük şanslınız @patr0n bey![]()
tşkrice ederim, ben teşekkür ederim![]()