patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Sağ olun hocamemeğine sağlık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağ olun hocamemeğine sağlık![]()
Aynı soruyu bende sorucam ustam eline emeğine teşekkürler@patr0n güncellerken,yenileri alta mı yapıştırıyorsun yoksa yukarımı, hangileri yeni listede
@patr0n güncellerken,yenileri alta mı yapıştırıyorsun yoksa yukarımı, hangileri yeni listede
En üstte yer alanlar her zaman yeni güncellediklerim zaten her güncellemede ---- ile ayırıyorum.Aynı soruyu bende sorucam ustam eline emeğine teşekkürler
Tmm dır üstadım, teşekkür ederim ayrı ayrı her paylaşımın için.En üstte yer alanlar her zaman yeni güncellediklerim zaten her güncellemede ---- ile ayırıyorum.
Teşekkür ederim![]()
Rica ederim, hayırlı akşamlar.Tmm dır üstadım, teşekkür ederim ayrı ayrı her paylaşımın için.
7240 demek. Peki öyle olsunGüncellendi
![]()
Öneri - 09.05.2025 M3U Linkleri
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez...forum.sinetech.tr
İşte şöyle böyle diyelim7240 demek. Peki öyle olsun![]()
Günaydın usta...Ellerine sağlıkGüncellendi
![]()
Öneri - 09.05.2025 M3U Linkleri
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez...forum.sinetech.tr
Günaydın hocam teşekkür ederimGünaydın usta...Ellerine sağlık
Eline sağlık patr0n tesekkurler<Güncellendi>
rica eder, hayırlı günler dilerim.Eline sağlık patr0n tesekkurler
3'lüklerden birini denedim tek linkten tümevarım yapayım çalışmazsa çamur atayım diye ama çalışıyordu.Güncellendi
harika hemde emeğine sağlık tşk,Başarılar eline sağlık ( ikimiz Burdaki arkadaşlar için EMEk veriyoruz) Böyle Dostane Devam edelim gerekirse yardımlaşalım @Patron
En iyisi bu bence
Hahaha bugün de şansım yaver gitti abi artık bir daha ki sefere.3'lüklerden birini denedim tek linkten tümevarım yapayım çalışmazsa çamur atayım diye ama çalışıyordu.
25k+ kanal ve Türkiye kanalları da çalışıyor. Hadi onlar belki çalışmaz da oradan yürürüm dedim yine olmadı.
7414 listenin hatrına... Bugünlük şanslınız @patr0n bey![]()
tşkrice ederim, ben teşekkür ederim![]()