Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

6773'tü 6870'e çıkmış bağlantı sayısı 🤩
Nasıl bir gaz bu hedef belli mi bari kardeşim 😅
Gönül kızıl elma istedi ama torpil yoktu abi :)

Böyle gazlamaya devam ederseniz sabahı zor edeceğim :D

@patr0n paste sitesi kapanınca linkleri başka yere taşıdı. Oraya da tamamını atmadı. Yani güncelleme yine @patr0n 'ın eseri 😅
çokta şey yapmamak lazım yav bazıları double link falandı onları kod ile temizlettim o yüzden ekstra azalma oldu :D

çokta şey yapmamak lazım yav bazıları double link falandı onları kod ile temizlettim o yüzden ekstra azalma oldu :D
Ben biliyorum da şaldırşuldur güncelleme sonrası deyince just explained işte mevzuyu 🤓😅

Bu 10 kişilik forum ziyaretçisi arkadaşları da üye olmaya davet ediyorum 😄

Alt yapı link güncellemesi çekersem bu defa düşer o toplu güncellemeye eklemeye devam 😂
Yalnız bir tanesini denedim son eklediklerinden var ya... Patlamayacak olsa ulusalı mor kanalı vs çatır çatır VPN falan istemeden harika çalışıyor.

Yalnız bir tanesini denedim son eklediklerinden var ya... Patlamayacak olsa ulusalı mor kanalı vs çatır çatır VPN falan istemeden harika çalışıyor.
İşte çaktırmadan kullan abi zamanında eklediğim linkler arasında 4k mor kanal bulmuştun açık ettin @Memetcandal uyarmıştı 😂😂

İşte çaktırmadan kullan abi zamanında eklediğim linkler arasında 4k mor kanal bulmuştun açık ettin @Memetcandal uyarmıştı 😂😂
Valla bir bulsam 1k 2k gibi bir liste senden önce @Memetcandal 'a vericem içinden kanalları alsın diye 😂 Gerçi neticede onun listesi de public olduğu için ifşa olur ama olsun yani 😅

Valla bir bulsam 1k 2k gibi bir liste senden önce @Memetcandal 'a vericem içinden kanalları alsın diye 😂 Gerçi neticede onun listesi de public olduğu için ifşa olur ama olsun yani 😅
Ben ona arada bi şeyler şutluyorum abi sıkıntı yok. 😅

Ben ona arada bi şeyler şutluyorum abi sıkıntı yok. 😅
Şu haftayı atlatayım sana bir ara söylediğim güzelliği yapmaya başlayabilirim O'na 😅 İşin kötü tarafı hastalanıyor gibiyim bugün belli etmeye başladı kendini.

Zamanlama kötü oldu bari 2 gün sonra olsaydı ama yapacak bir şey de yok.

Ben kahve yapayım yine boğazımı sersemletmem lazım gibi görünüyor 😅

Şu haftayı atlatayım sana bir ara söylediğim güzelliği yapmaya başlayabilirim O'na 😅 İşin kötü tarafı hastalanıyor gibiyim bugün belli etmeye başladı kendini.

Yardıma ihtiyacın olursa ki sanmıyorum ama olurda ihtiyaç olursa buradayım abi. 😅

Geçmiş olsun abide kahveyle değil sanki bi nane limon işi daha hızlı çözer gibi ama sen bilirsin. 😅

kendine dikkat et lazımsın bize ben de içeyim bari

Konuyu görüntüleyenler

Geri