Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

100/200'lükler açılmadı bende ama içlerinden bir tane cillop gibi buldum. Her seferinde olduğu gibi.

Çok kısa sürede kapanacak olsalar da paylaş ve kullandır.

100/200'lükler açılmadı bende ama içlerinden bir tane cillop gibi buldum. Her seferinde olduğu gibi.

Çok kısa sürede kapanacak olsalar da paylaş ve kullandır.
Kapansın kapanmasın orası pek umrumda değil abi işe yarar bişey çıkarsa kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz. Sonuçta bunu ne çıkar için nede başka bir şey için yapıyorum sağdan soldan topluyorum buraya paylaşıyorum. Gönül ister ki yasak kalksın uygulamayı reklamsız piyasaya sürüyüm ama şartlar el vermiyor. :)

Kapansın kapanmasın orası pek umrumda değil abi işe yarar bişey çıkarsa kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz. Sonuçta bunu ne çıkar için nede başka bir şey için yapıyorum sağdan soldan topluyorum buraya paylaşıyorum. Gönül ister ki yasak kalksın uygulamayı reklamsız piyasaya sürüyüm ama şartlar el vermiyor. :)
Bana göre yolla gelsin derim kardeşim.
Kimse buradan ömürlük liste adresi beklemesin, özellikle de ücretsiz bir şekilde.

Yapabileceğin ne varsa yapıyorsun. Sana teşekkür etmek borç gibi oluyor insana.
Hakkını helal et 1907 sefer sayılı kardeşim 😅

Bana göre yolla gelsin derim kardeşim.
Kimse buradan ömürlük liste adresi beklemesin, özellikle de ücretsiz bir şekilde.

Yapabileceğin ne varsa yapıyorsun. Sana teşekkür etmek borç gibi oluyor insana.
Hakkını helal et 1907 sefer sayılı kardeşim 😅
Helali hoş olsun abi. sende helal et.
1907 sefer sayılı patr0n airlines uçuşa hazırdır. :D

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

03.02.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Merhaba ben IPTV yi nasıl kullanmalıyım bilmiyorum, linkini televizo uygulamasının URL bölümüne kopyaladım fakat maalesef olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba ben IPTV yi nasıl kullanmalıyım bilmiyorum, linkini televizo uygulamasının URL bölümüne kopyaladım fakat maalesef olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
O bağlantı tinyurl tarafından içeriği nedeniyle kapatılmış ondan dolayı öyle olmuş sizde.

@patr0n yeni bir bağlantı paylaşır o zaman onu kullanırsınız rahatça.

tinyurl bağlantısı nedir, yeni bağlantı ne zaman paylaşılıyor teşekkürler.

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

04.02.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronsport

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Reis sana helal olsun sağlam paylaşımlar yapıyorsun tşkr ederim ve paylaşımların devamını dilerim 👍😉

Güncellendi

Konuyu görüntüleyenler

Geri