Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Patlamışta olabilir hocam uzun zamandır bakmıyorum.

Teşekkür ederim hoş buldum hocam, uzun zamandır bende bakmıyorum patlamış olabilir.

Öncelikle teşekkür ederim. Benim aslında sizle bir sorunum yoktu ta en başında bile sadece bir soru sormuştum fakat yanlış anlayıp tersleştiniz o günden beri sizinle hiç bir şekilde iletişime geçmiyordum fakat geçen günlerde telegramda arkamdan konuşmanız bardağı taşıran son damla oldu, sonuç olarak ikimizinde konusu kilitlendi. Bana karşı cephe alıp, benimle uğraşmazsanız benim için hiç bir sıkıntı yok. Konudan işinize yarar link varsa alıp kullanabilirsiniz bundan yanada bir sorun yok. Evet hepimiz bir şekilde emek veriyoruz bunun için kavga gürültü olmadan geçinelim. Dost olmuyorsak bile birbirmiz hakkında konuşmayalım. Bu sadece sizinle benim aramda değil genel anlamda herkes için bunları yazdım. Pek okumayan bir millet olsakta umarım yazdıklarımın her cümlesini anlayarak okuyup ve buna göre bir forum topluluğu olabiliriz. Bu zamana kadar istemeden kalbini kırdığım kişiler varsa da kusura bakmayın. Sürçülisan ettiysek affola. Cümleten hayırlı geceler. :)
dostum katılıyorum sana dün yaptığın paylaşım da verdiğim listeler sonunda 1 kullanıcı 3 kullanıcı 100 kullanıcı diye de not durmuştun bazı arkadaşlar link ler açılmıyor dediğinde haklı olabilir ler haksız oldukları taraf kullanıcı sayısı az olan link ler alıntı yaptıkları zaman açılmıyor bozuk sanıyorlar ben açtığım da hemen hemen çoğu açıldı ertesi gün bazıları kapandı.. şimdi patron arkadaş in hatası ne sonuçta o linkler belli ücret karşılığı satılan link ler süre si azaldığı zaman çoklu paylaşım a sunuluyor bence bu na paylaşım yapan arkadaşın hatası değil ha bir ay boyunca hiç sorun yaşamak istemiyorum derseniz piyasada ücretli ip satan yerler var alırsınız bi ay başınız ağrımaz bu forum paylaşım forum u. biraz emeğe de saygı gerekir bence.

#Güncellendi
300'den fazla link eklendi
Linkleri forumda paylaştığım programla kontrol edin, vaktim olmadığı için kontrol edemedim.

patron emeğine yüreğine sağlık senin liste yi beğeniyorum çoğu istikrarlı uzun süreli kullanılıyor bu liste de güzel on onbeş link kullandım hepsi de sorunsuz çalışıyor.. sağol kardeşim tşk ederim şahsen..
dosyasını istiyoruz.bir önceki dosyada problem var

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

18.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--

Link sorguları için TIKLA
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler

Patron emegine yüregine saglık kardesim senin listeni begeniyorum devamını da bekliyorum:) Linklerin çogu sorunsuz çalısıyor...

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

18.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--

Link sorguları için TIKLA
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Hocam teşekkür ederiz emek büyük , linkleri vpnle vpn siz çalışacak şekilde anlamanın bir formülü bir ayrıntısı varsa paylaşabilirmisin rica etsem 🙏

Hocam teşekkür ederiz emek büyük , linkleri vpnle vpn siz çalışacak şekilde anlamanın bir formülü bir ayrıntısı varsa paylaşabilirmisin rica etsem 🙏
Hocam öncelikle rica ederim, linkleri denemekten başka pek çareniz yok ben check ederken bende vpn gereği olmuyor çünkü vodafone alt yapısı ile internete çıkıyorum. Yani ben size bi tüyo versem o bende çalışır sizde çalışmaz bu yüzden en mantıklısı denemek.

Hocam öncelikle rica ederim, linkleri denemekten başka pek çareniz yok ben check ederken bende vpn gereği olmuyor çünkü vodafone alt yapısı ile internete çıkıyorum. Yani ben size bi tüyo versem o bende çalışır sizde çalışmaz bu yüzden en mantıklısı denemek.
Listeyi ekleyip bağlantı kurmaya çalıştığımda liste hiç gelmeyen vpn li mi oluyor listesi gelen ama kanal açılmayan şuan aktif kullanıcı izleyen gibi , çoğu liste geliyor ama kanal açmıyor arada tek tük listesiz açılanlar var brn anlamadım bu olayı 🙂

Listeyi ekleyip bağlantı kurmaya çalıştığımda liste hiç gelmeyen vpn li mi oluyor listesi gelen ama kanal açılmayan şuan aktif kullanıcı izleyen gibi , çoğu liste geliyor ama kanal açmıyor arada tek tük listesiz açılanlar var brn anlamadım bu olayı 🙂
Genel linkler 1 kişilik olduğu için sizden önce bağlanan birisi varsa yayın onda açılır sizde açılmaz. Vpn kullanınca veya kullanmazsaniz ne olur bende bilmiyorum dediğim gibi benim vpn ihtiyacım olmadığı için hiç deneme şansım olmadı.

Hocam merhaba içersinde+18 içerik olmayan bir url yokmu acaba
Maalesef bunu her bir listeyi deneyerek görürsünüz. Fakat çalışan bir liste bulursanız indirip içeriğini düzenleyip o kanalları silerek kullanabilirsiniz.

Kanal silmeyi nasıl yapabilirim
Bağlantı adreslerini tarayıcıya yazıp enter/git yaptığınızda tarayıcı indirmeye çalışır ve cihaza indirirsiniz.

Box cihazda zor olabileceği için telefon veya bilgisayardan indirip bir metin düzenleyici program ile inen dosyayı açın.

Arama fonksiyonu ile silmek istediğiniz kanalları bulursunuz.

Sileceğiniz kısımlar ise ilgili kanalların #EXTINF ile başlayıp URL adresi ile biten kısımları.

#EXTINF:-1 tvg..... A Kanalı(Videosu)
htt....
..
#EXTINF..
.. böyle devam eder liste.

Bu iki kısım her ekli canlı kanal veya video içeriğinin gösterilmesi için kullanılan satırlar.

Bu şekilde her bir istenmeyen içerik için satırlar silindikten sonra dosyayı kaydeder ve cihazda dosya ekle diyerek dosyayı seçip kullanırsınız.

Eğer dosya değil de URL isterseniz de düzenlediğiniz dosya içindekileri kopyalayıp paste.fo sitesinde bir paste oluşturup kaydeder ve orada size verilen linki kullanırsınız.

Bağlantı adreslerini tarayıcıya yazıp enter/git yaptığınızda tarayıcı indirmeye çalışır ve cihaza indirirsiniz.

Box cihazda zor olabileceği için telefon veya bilgisayardan indirip bir metin düzenleyici program ile inen dosyayı açın.

Arama fonksiyonu ile silmek istediğiniz kanalları bulursunuz.

Sileceğiniz kısımlar ise ilgili kanalların #EXTINF ile başlayıp URL adresi ile biten kısımları.

#EXTINF:-1 tvg..... A Kanalı(Videosu)
htt....
..
#EXTINF..
.. böyle devam eder liste.

Bu iki kısım her ekli canlı kanal veya video içeriğinin gösterilmesi için kullanılan satırlar.

Bu şekilde her bir istenmeyen içerik için satırlar silindikten sonra dosyayı kaydeder ve cihazda dosya ekle diyerek dosyayı seçip kullanırsınız.

Eğer dosya değil de URL isterseniz de düzenlediğiniz dosya içindekileri kopyalayıp paste.fo sitesinde bir paste oluşturup kaydeder ve orada size verilen linki kullanırsınız.
Bende url olarak değilde kullanıcı adı şifre olarak var nasıl yapabilirim

Konuyu görüntüleyenler

Geri