Mehmet türk
Üye
- Konular
- 1
dostum katılıyorum sana dün yaptığın paylaşım da verdiğim listeler sonunda 1 kullanıcı 3 kullanıcı 100 kullanıcı diye de not durmuştun bazı arkadaşlar link ler açılmıyor dediğinde haklı olabilir ler haksız oldukları taraf kullanıcı sayısı az olan link ler alıntı yaptıkları zaman açılmıyor bozuk sanıyorlar ben açtığım da hemen hemen çoğu açıldı ertesi gün bazıları kapandı.. şimdi patron arkadaş in hatası ne sonuçta o linkler belli ücret karşılığı satılan link ler süre si azaldığı zaman çoklu paylaşım a sunuluyor bence bu na paylaşım yapan arkadaşın hatası değil ha bir ay boyunca hiç sorun yaşamak istemiyorum derseniz piyasada ücretli ip satan yerler var alırsınız bi ay başınız ağrımaz bu forum paylaşım forum u. biraz emeğe de saygı gerekir bence.Patlamışta olabilir hocam uzun zamandır bakmıyorum.
Teşekkür ederim hoş buldum hocam, uzun zamandır bende bakmıyorum patlamış olabilir.
Öncelikle teşekkür ederim. Benim aslında sizle bir sorunum yoktu ta en başında bile sadece bir soru sormuştum fakat yanlış anlayıp tersleştiniz o günden beri sizinle hiç bir şekilde iletişime geçmiyordum fakat geçen günlerde telegramda arkamdan konuşmanız bardağı taşıran son damla oldu, sonuç olarak ikimizinde konusu kilitlendi. Bana karşı cephe alıp, benimle uğraşmazsanız benim için hiç bir sıkıntı yok. Konudan işinize yarar link varsa alıp kullanabilirsiniz bundan yanada bir sorun yok. Evet hepimiz bir şekilde emek veriyoruz bunun için kavga gürültü olmadan geçinelim. Dost olmuyorsak bile birbirmiz hakkında konuşmayalım. Bu sadece sizinle benim aramda değil genel anlamda herkes için bunları yazdım. Pek okumayan bir millet olsakta umarım yazdıklarımın her cümlesini anlayarak okuyup ve buna göre bir forum topluluğu olabiliriz. Bu zamana kadar istemeden kalbini kırdığım kişiler varsa da kusura bakmayın. Sürçülisan ettiysek affola. Cümleten hayırlı geceler.![]()