Arkadaşlar bende .cs3 uzantılı cloud stream için dosyalar var bunlarla ne yapabilirim.

İvedik

Üye
Konular
4
bu dosyalar MakotoTokioki'den kalmış dosyalar ben zamanında indirmiştim şimdi napabilirim bunlarla ya da birilerine versem onlar napabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20250814_225803.jpg
    IMG_20250814_225803.jpg
    335.8 KB · Görüntüleme: 89
Toki yazanda .cs3 uzantılı dosyalar var Doki yazanda plugins json ve repo json var. İşinize yararsa ne mutlu bana. inşallah bişeyler yapabilen olursa forumda paylaşımını yapar herkes kullanır

Ekli dosyalar

• Toki.zip
    594.3 KB · Görüntüleme: 46
  • Doki.zip
    3.4 KB · Görüntüleme: 34
Toki yazanda .cs3 uzantılı dosyalar var Doki yazanda plugins json ve repo json var. İşinize yararsa ne mutlu bana. inşallah bişeyler yapabilen olursa forumda paylaşımını yapar herkes kullanır
buraya attım dosyaları

Ben bu dosyaları kullanmayı beceremedim. Yapabilen olursa yönlendirme yapabilirse sevinirim 🙏

Gölge ve Ssport plus u istiyorum atarmısın zahmet olmazsa
Gölge takıntılı çocuk 1 kisi reklamsız izlediğini görsün bütün verisini baştan yapar üşenmeden onun için Gölge çalışmıyordur muhtelemen😁 50 kere modladım piyasaya sürdüm her gün yeni güncelleme attı gına gelmişti millete bende sadece kendime modluyorum artık Millette rahat etsin diye. Zaten tek reklam var o kadar da kazansın sevdiğim uygulama sonuçta. Azmini seviyorum onun okursa bunu gözlerinden öpüyorum

Ekmek çıkar gibi hafta sonu bakarız. İyi akıl etmişsin verileri tutmakla

bu dosyları nasıl çalıştıracağımız konusund yardımcı olabilecek ve anlatacak bir arkadaşımız varsa çok mukbule geçer,,

Bu dosyaları direk çalıştıramazsınız, cloudstream repo ve eklenti oluşturma dosyaları bunlar, geliştirici veya uğraşacak bir arkadaş var ise ve çalıştırabilirse öyle kullanılabilir ancak.

Geri