Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dm üzerinden ilettimKardeşim gölge tv nin kini buraya atarmısın
Gölge ve Ssport plus u istiyorum atarmısın zahmet olmazsabu dosyalar MakotoTokioki'den kalmış dosyalar ben zamanında indirmiştim şimdi napabilirim bunlarla ya da birilerine versem onlar napabilir
buraya attım dosyalarıToki yazanda .cs3 uzantılı dosyalar var Doki yazanda plugins json ve repo json var. İşinize yararsa ne mutlu bana. inşallah bişeyler yapabilen olursa forumda paylaşımını yapar herkes kullanır
Bende kendi başıma birşey yapamadığım için ilgisi bilgisi olan arkadaşlar birşeyler yaparsa uygun hale getirirse belki diye paylaşmak istedimBen bu dosyaları kullanmayı beceremedim. Yapabilen olursa yönlendirme yapabilirse sevinirim![]()
Gölge takıntılı çocuk 1 kisi reklamsız izlediğini görsün bütün verisini baştan yapar üşenmeden onun için Gölge çalışmıyordur muhtelemenGölge ve Ssport plus u istiyorum atarmısın zahmet olmazsa
Ekmek çıkar gibi hafta sonu bakarız. İyi akıl etmişsin verileri tutmaklaToki yazanda .cs3 uzantılı dosyalar var Doki yazanda plugins json ve repo json var. İşinize yararsa ne mutlu bana. inşallah bişeyler yapabilen olursa forumda paylaşımını yapar herkes kullanır
Ustam özelden mesaj attım bakman mümkün müEkmek çıkar gibi hafta sonu bakarız. İyi akıl etmişsin verileri tutmakla