Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Normal cs den ne farkı var da herkes merak ediyor ?

Normal cs den ne farkı var da herkes merak ediyor ?
İlk Atılan Mesajı Oku Anlarsın Adam Emek Vermiş Yapmış Sen Burda Ne Farkı Var Diyorsun O Zaman Git Normalini Kullan Bunu Kullanma O Kadar Laf Ettin Bunu Kullanırsan Traji Komik Olur

İlk Atılan Mesajı Oku Anlarsın Adam Emek Vermiş Yapmış Sen Burda Ne Farkı Var Diyorsun O Zaman Git Normalini Kullan Bunu Kullanma O Kadar Laf Ettin Bunu Kullanırsan Traji Komik Olur
Normalini kullanıyorum zaten. Tek repo yapılmış yine emek hırsızlığıdır bu. Ben repoyu yapıp güncelleyim , ekmeğini başkası yesin. Daha öncede tek repo yapmaya çalıştılar sonu babn ile bitti

Normalini kullanıyorum zaten. Tek repo yapılmış yine emek hırsızlığıdır bu. Ben repoyu yapıp güncelleyim , ekmeğini başkası yesin. Daha öncede tek repo yapmaya çalıştılar sonu babn ile bitti
Yine başladılar tek repo emek hırsızlığı demeye bu işin sonu iyiye gitmiyor 🤣🤣

Tek merak ettiğim telefon ile televizyon arasındaki sekronize olacak mı telefondan izleyip de kaldığımız yerden televizyondan devam edecek miyiz ki eğer devam edebilirsek uygulamanın en büyük özelliği bu olur eğer senkronizasyon özelliği olmazsa mail ile kullanmamızın pek fazla bir avantajı olmuyor maalesef

Yine başladılar tek repo emek hırsızlığı demeye bu işin sonu iyiye gitmiyor 🤣🤣
E öyle. Bu yüzden Repo kapatsa yaypımcılar haklılar. Kullanabilcen mi ? Tek repo olmasın işte. Üşenmesin insanlar yazdınlar tek tek. Üşenmesinler diye megaturk yapıldı

Tvboxta ayarlar dugmesi cikmiyor , ayrıca kumanda desteğinden kasıt ne biri açıklayabilir mi ?

E öyle. Bu yüzden Repo kapatsa yaypımcılar haklılar. Kullanabilcen mi ?
Kapatmasınlar ne gerek var. Adam herhangi bir kazanç elde etmiyor ki eklentilerin kullanımını kolaylaştırmaya çalışıyor

Bu bence anlamsız oldu.Zaten cloudstream repo eklentileri konusunda ;'
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii

repolarını depo ekleme kısmına girin kullanın diyor. Şimdi bunların hepsini benim yükleyip kullanmamla bana cloudstream içinde yüklenmiş gelmesi arasında hiçbir fark yok.Güncellemeyi yapan emek veren ustalar mümkünse sizlerin reposu kullanılırken teşekkür butonu gibi birşey yapın kullanacaksak teşekkür etmeden kullanamayalım siz de mutlu olun.Bu zamana kadar nikyokki kaç teşekkür aldı ki inadına konusunun arkasında duruyor hala emek veriyor.Bu gibi işlerin ekmeği egosu olmayan bir paylaşımcı için kullanıcının beğenisinden ziyade başarmış olmanın verdiği hazdır.Ahmet mehmet teşekkür etse ne , etmese ne ? Neyi başardığını , nasıl yaptığını ancak o işi yapan bilir,

Kapatmasınlar ne gerek var. Adam herhangi bir kazanç elde etmiyor ki eklentilerin kullanımını kolaylaştırmaya çalışıyor
Emek veriyorlar , zaman harcayıp çalışır tutuyorlar. Kullanım filan kolaylaşmıyor. Aksine ne kadar eklenti o kadar kasma ve çökme demek

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
sarapcanagii

repolarını depo ekleme kısmına girin kullanın diyor. Şimdi bunların hepsini benim yükleyip kullanmamla bana cloudstream içinde yüklenmiş gelmesi arasında hiçbir fark yok.Güncellemeyi yapan emek veren ustalar mümkünse sizlerin reposu kullanılırken teşekkür butonu gibi birşey yapın kullanacaksak teşekkür etmeden kullanamayalım siz de mutlu olun.Bu zamana kadar nikyokki kaç teşekkür aldı ki inadına konusunun arkasında duruyor hala emek veriyor.Bu gibi işlerin ekmeği egosu olmayan bir paylaşımcı için kullanıcının beğenisinden ziyade başarmış olmanın verdiği hazdır.Ahmet mehmet teşekkür etse ne , etmese ne ? Neyi başardığını , nasıl yaptığını ancak o işi yapan bilir,
Yapımcılar kendi reposu için uğraşıyor , hiç cs eklentisi yazmamış biri bunu tek yerde birleştiriyor. Cs ye Emek vermemiş biri emek verenlerin emeğini sömürüyor. Hak mı bu

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
sarapcanagii

Adam aslında CS de yenilikler yapıp kullanımını kolaylaştırmak istemiş. Repo sahiplerini rahatsız edecekse içinden eklentileri siler yine isteyen istediğini kurar. CS üzerinde yapacağı yeniliklere devam eder.

Cloubstream remix var aynı mantık sıkıntı repo ise cloubstream kapatılsın başka yolu yok sürekli aynı sıkıntı ve mantıksız repo yapan arkadaslarimizda programı bu şekilde yapabilir bi başkası gelip repo yerine programı biraz sekillendire bilir yani yoksa bu bir kısır döngu ancak birbirimizi yer yabanci program kurucularini izler durur nasıl yapıyorlar deriz

Yapımcılar kendi reposu için uğraşıyor , hiç cs eklentisi yazmamış biri bunu tek yerde birleştiriyor. Cs ye Emek vermemiş biri emek verenlerin emeğini sömürüyor. Hak mı bu

Dostum o eklentileri yapanlar insanların kurması, kullanması için yapıyor zaten, biz bunu derleyip toparlıyoruz. Kimsenin eklentisine bir müdahale bile yapılmadı eklentiler kimin eklentisi sen bile görüp yazmışsın, ben onları öyle bir gizlerdimki kimse eklentinin kime ait olduğunu bile bulamazdı, cloudstream açık kaynaklı bir kod herkes özgürce geliştirebilir kimsenin kimsenin emeğini çalmak veya hafife almak gibi durum yok.

Dostum o eklentileri yapanlar insanların kurması, kullanması için yapıyor zaten, biz bunu derleyip toparlıyoruz. Kimsenin eklentisine bir müdahale bile yapılmadı eklentiler kimin eklentisi sen bile görüp yazmışsın, ben onları öyle bir gizlerdimki kimse eklentinin kime ait olduğunu bile bulamazdı, cloudstream açık kaynaklı bir kod herkes özgürce geliştirebilir kimsenin kimsenin emeğini çalmak veya hafife almak gibi durum yok.
Repo sahiplerinden izin alındı mı peki

ben pc de amulatörden denedim. ilk girişte google hesabı ile girdim. ana ekranda siteler arasında geçiş için bir bölüm görünmüyor. ekrana rasgele bir site ve içeriği geliyor. ayarlardan ekran düzenini tv veya telefon yaptığımda siteler arası geçiş yapılıyor ancak bu seferde ayarlar ekranı kayboluyor. sol yan taraftaki arama ana sayafa gibi butonlar çalışmıyor. onun dışında içerik olarak ve görsel olarak güzel. kullanışlı görünüyor.
biraz daha kurcaladım. emülatörde dikey yönlendirme yapınca sorun kalmıyor. yatay yönlendirmede bu bahsettiğim durumlar oluşuyor. şuan için gayet iyi ve kullanılır oldu bu tespitimle. elinize sağlık.

Geri